اخبار استارتاپی

تسهیلات نظام‌وظیفه تخصصی برای شرکت‌های پارک علم‌ و فناوری

بر اساس پیگیری‌های معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری، تمامی شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم‌ و فناوری و مراکز رشد از تسهیلات نظام‌وظیفه تخصصی، بهره‌مند می‌شوند.

لیمو HR

در نشست آشنایی با تسهیلات جدید نظام‌وظیفه تخصصی، سید محمد صاحبکار خراسانی، رییس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان با اشاره به روند ارایه تسهیلات نظام‌وظیفه تخصصی گفت: از سال ۱۳۸۷ با همکاری بنیاد نخبگان و ستاد کل نیروهای مسلح، در راستای استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نخبگان برای رفع نیازهای کلیدی کشور، برترین‌های المپیادها و افراد برتر کنکور می‌توانستند با مراجعه به بنیاد نخبگان و انجام پروژه تحقیقاتی از تسهیلات جایگزین خدمت نظام وظیفه استفاده کنند.

وی افزود: از سال ۱۳۹۴ با همکاری معاونت علمی و فناوری و بنیاد نخبگان و ستاد کل نیروهای مسلح، شیوه‌نامه تسهیلات نظام وظیفه تخصصی برای افراد فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان تصویب و اجرا شد؛ به‌طوری‌که انجام پروژه تحقیقاتی این افراد در سازمان‌های دفاعی و دولتی جایگزین دوره خدمت وظیفه آنان به‌حساب می‌آمد.

افزایش گستره شرکت‌های استفاده‌کننده از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی

عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری گفت: در سال ۱۳۹۶ و پیرو تفاهم‌نامه‌ای که بین معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری و ستاد کل نیروهای مسلح منعقد شد، علاوه بر شرکت‌های دانش‌بنیان، افراد فعال در شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم‌وفناوری و مراکز رشد نیز می‌توانند از تسهیلات سربازی همانند شرکت‌های دانش‌بنیان بهره‌مند شوند.

صاحب‌کار افزود: اجرای این پروژه‌ها علاوه‌بر به‌کارگیری نخبگان برای حل مسایل تحقیقاتی و کاربردی مورد نیاز کشور منافعی برای افراد فعال در این شرکت‌ها دارد که می‌توان به حضور در دوره آموزش نظامی ویژه نخبگان و انجام همزمان پروژه تحقیقاتی و فعالیت در شرکت اشاره کرد.

میزان سهمیه و شرایط شرکت‌ها برای معرفی افراد

در ادامه، ایمان اعیانی، عضو کارگروه نظام وظیفه تخصصی درباره سهمیه شرکت‌ها گفت: بر اساس شیوه‌نامه جدید تسهیلات سربازی، افراد فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشدی که دارای تأیید از رئیس پارک و مدیر مرکز رشد بوده و دارای اظهارنامه مالیاتی و فروش بر اساس اظهارنامه باشند، می‌توانند یک نفر را به‌عنوان سهمیه اولیه برای استفاده از این خدمات معرفی نمایند. همچنین به ازای هر ۳۰۰ میلیون تومان فروش بر اساس اظهارنامه و یا هر پنج نفر بیمه‌شده یک نفر به سهمیه شرکت‌ها اضافه خواهد شد.

نحوه ارایه درخواست

عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری درباره با نحوه ارایه درخواست برای استفاده از این تسهیلات افزود: باید همه اطلاعات به‌طور کامل در سامانه بنیاد ملی نخبگان (ثریا) بارگذاری شود و تا تکمیل نهایی اطلاعات، فرایند بررسی آغاز نمی‌شود.

رییس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان گفت: همچنین لازم است متقاضیان، معرفی‌نامه شرکت متبوع خود را بر اساس الگوی مذکور در سامانه بنیاد ملی نخبگان (ثریا) تهیه و بارگذاری کنند و هیچ نیازی به مراجعه حضوری فرد یا ارایه تقاضای مکتوب به بنیاد ملی نخبگان یا معاونت علمی و فناوری نیست.

اطلاعات تکمیلی در رابطه با این موضوع در سامانه دانش‌بنیان قرار دارد.

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *