اخبار استارتاپی

برگزاری استارتاپ ویکند کشت و کال دانشگاه کردستان

استارتاپ ویکند کشت و کال در راستای کشف فرصت‌های تجاری در کشاورزی و منابع طبیعی با رویکرد مهندسی برگزار می‌شود.

استارتاپ ویکند کشت و کال دانشگاه کردستان در راستای ایده پردازی و کشف فرصت‌های تجاری در کشاورزی و منابع طبیعی با رویکرد مهندسی برگزار می‌شود.

در این رویداد سه روز متوالی و در ۵۴ ساعت به کمک مربیان حرفه‌ای که همگی خود از کارآفرینان برتر کشور هستند، ایده‌ها به مرحله عملیاتی و تجاری می‌رسند و با ایجاد فرصت‌های کارآفرینی و رقابت در آخر به تیم‌های برتر جوایزی ارزشمند اهدا می‌شود.

جوایز تیم‌های برتر:

  1. دریافت خدمات حمایتی با ارزش ۵۰ میلیون ریال برای تیم اول
  2. دریافت خدمات حمایتی به ارزش ۳۵ میلیون ریال برای تیم دوم
  3. دریافت خدمات حمایتی به ارزش ۲۰ میلیون ریال برای تیم سوم
  4. پذیرش و جذب تیم های برتر در مراکز رشد دانشگاه کردستان و پارک علم و فناوری

منتورهای رویداد:

  • مصطفی خلیل نسب(مدیر طراحی و توسعه شتابدهنده هاست ایران)
  • حمیده حبیبی(مشاور نوآوری و توسعه استارتاپ ها، داور جشنواره وب و موبایل ایران)
  • داود امراه نژاد(مدیر صندوق توسعه پژوهش و فناوری استان)
  • شاهین ابراهیمی(متخصص مدیریت پروژه)
  • عابدین عطایی(مربی کارآفرینی)

استارتاپ ویکند کشت و کال در تاریخ ۲۱ الی ۲۳ آذرماه ۱۳۹۷ در سنندج، دانشگاه کردستان ، کتابخانه مرکزی، طبقه سوم، مرکز نوآوری دانشگاه کردستان برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و یا کسب اطلاع بیش‌تر به این آدرس مراجعه کنند.

استارتاپ ویکند کشت و کال دانشگاه کردستان
استارتاپ ویکند کشت و کال دانشگاه کردستان
به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *