چندرسانه ایچندرسانه‌ای کشاورزیویدئو

یک دانه در هر زمان؛ نجات دادن آینده صنعت غذا

ویدیوهایی از TED در مورد ویژگی‌های جامعه مدرن کشاورزی

با بالا رفتن فرآیندهای هموژنیزه کردن و متمرکز شدن محصولات در کشاورزی مدرن، بسیاری از محصولات کشاورزی رو به انقراض هستند. تنوع محصول یکی از فاکتورهای مهم در انعطاف و ظاهر صنعت غذایی است. متخصصان اعتقاد دارند با تغییرات آب و هوا و تأثیر آن بر روی چرخه‌های رشد و حیات، ضروری است که تنوع محصول هر چه بهتر حفظ شود.

چه خصوصیاتی نیاز است تا محصولات کشاورزی آینده کافی و رنگارنگ باقی بمانند؟ کری فاولر و تیمش در Global Crop Diversity Trust بر روی یافتن جواب کار می‌کنند. در این ویدیو او بخشی از تکنولوژی استفاده شده در یخچال‌های نگهداری دانه به صورت یخ‌زده و ضمانت آن برای محصولات آینده را نشان می‌‌دهد.

برچسب ها

سید وحید مرتضوی

مسئول تیم محتوایی اکوموتیو، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *