
رئیس جشنواره نوآوری و کسب و کار دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی با بیان اینکه امسال سومین اینوکاپ را در این دانشگاه برگزار می کنیم، گفت: حوزه های زیستی، کاربردهای نانو، انرژی، کشاورزی، پسماند و سلامت در جشنواره نوآوری و کسب و کار خواجه نصیر (اینوکاپ ۲۰۱۹) حضور دارند.
مدیر مرکز رشد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی افزود: اینوکاپ ۲۰۱۹ به لحاظ کمی نسبت به سال گذشته با کاهش ۲۰ درصدی طرحهای نوآورانه مواجه بوده است اما کیفیت کسب و کارهای نوپا و محصولات فناورانه ای که آنها به رقابت آورده اند بسیار بهتر شده و این نویدبخش حضور کسب و کارهای موفق بیشتری در آینده صنعت و فناوری کشور است.
رئیس جشنواره نوآوری و کسب و کار رویکرد این جشنواره را تمرکز بر فناوریهای سخت موردنیاز صنعت کشور دانست و گفت: به همین دلیل در داوری تیمهای فناور سعی میشود علاوه بر استارت آپ های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، سهمیه ویژه ای برای استارت آپ علاقه مند به ساخت تجهیزات با فناوری بالا و روزآمد اختصاص دهیم.
ابراهیمی افزود: از ۱۵۲ طرح نوآورانه و استارت آپ، ۳۹ تیم به دومین مرحله داوری اینوکاپ راه یافتند که در تاریخ ۲۵ بهمن ماه در حضور داورانی از سرمایه گذاران خطرپذیر، شتابدهنده ها، مدیران صنعتی و مربیان کارآفرینی به رقابت پرداختند. در این مرحله ۱۲ تیم انتخاب شدند و در رویداد پایانی حاضر خواهند شد.
جشنواره نوآوری و کسب و کار، فستیوالی سه ماهه است که به همت دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی هر سال برگزار میشود و طرحها و استارت آپ های نوآور کشور را مورد تقدیر قرار میدهد. بنا بر اعلام دبیرخانه جشنواره، مراسم اختتامیه این دوره اینوکاپ در اردیبهشت ۹۸ برگزار خواهد شد.