اخبار استارتاپی

حمایت از شرکت های دانش بنیان حوزه خودرو

جمعی از مدیران بانک ملی ایران و اصحاب رسانه از یکی از شرکت های دانش بنیان در صنعت خودروسازی کشور بازدید کردند و فعالیت های فی مابین تشریح شد.

لیمو HR

جمعی از مدیران بانک ملی ایران و اصحاب رسانه از یکی از شرکت های دانش بنیان در صنعت خودرو سازی کشور بازدید کردند و فعالیت های فی مابین تشریح شد. مدیر عامل شرکت صرافی ملی در نشست خبری مشترک که با حضور مدیران بانک ملی و شرکت ایران دلکو در محل این کارخانه برگزار شد، تصریح کرد:‌ اولویت اصلی ما حمایت از تولید و توجه ویژه به صنعتگران داخلی است. همچنین با توجه به اینکه حمایت از شرکت های دانش بنیان کمک به کل اقتصاد کشور است.

جمال امین گفت: بانک ملی همواره در تلاش است تا در شرایط سخت در کنار صاحبان کسب و کار باشد و با ارایه تسهیلات و سرمایه در گردش، نقش اثرگذاری در جهت رونق تولید داخلی کشور داشته باشد. بر این اساس مجموع تسهیلات پرداختی بانک ملی ایران به بخش های مختلف اقتصادی در سال جاری بیش از ۹۵۰ هزار میلیارد ریال بوده است.

وی افزود: در سال جاری بخش صنعت تعداد ۲۸ هزار و ۱۶۷ فقره تسهیلات به ارزش ۱۵۸ هزار و ۸۶۷ میلیارد ریال، بخش کشاورزی ۷۱ هزار و ۳۶۶ فقره به ارزش ۳۲ هزار و ۶۱۸ میلیارد ریال، بخش مسکن تعداد ۶۵ هزار و ۳۴۹ فقره به ارزش ۱۸ هزار و ۶۵۳ میلیارد ریال، بخش صادرات تعداد ۳۷۴ فقره به ارزش دو هزار و ۵۰۶ میلیارد ریال و بخش خدمات تعداد یک میلیون و ۲۶۸ هزار و ۷۲۰ فقره تسهیلات به ارزش ریالی ۶۴۴ هزار و ۶۰۹ میلیارد ریال از بانک ملی ایران دریافت کرده اند.

در ادامه مرادعلی معاون اعتباری بانک ملی با بیان اینکه این بانک حمایت از کارآفرینی و رونق تولید را مبنای کار خود قرار داده است گفت: در سال ۹۶ میزان ۱۰۱ هزار و ۳۴۳ فقره با ارزش ۱۳۹ هزار و ۳۱۰ میلیارد ریال در بخش تولید تسهیلات پرداخت شده است در سال ۹۷ نیز ۱۰۵ هزار و ۳۱۶ فقره با ارزش ۱۹۵ هزار و ۶۱۵ میلیارد پرداخت شده که این میزان نشان از رشد ۴۰ درصدی است.

وی افزود: شرکت ایران دلکو برای واردات مواد از روسیه در تنگنا قرار دارد باید به این نکته توجه کرد که تولیدات محصولات ایران دلکو جزو انتخاب اول خودروسازان است.

مرادعلی با بیان اینکه تولیدات این کارخانه برای خودروسازان مهم است گفت: ما می دانیم محدودیت وجود دارد اما در حال حاضر تمام امکانات مهیا بوده و اگر مواد اولیه به موقع به دست تولیدکننده برسد در شرایط تحریم می‌توانیم جهش خوبی داشته باشیم.

در ادامه جلسه محمد مولوی‌زاده مدیرعامل شرکت ایران دلکو با اشاره به انژکتوری شدن ماشین‌ها در سال ۸۰ گفت: این امر باعث توقف تولید دلکو در شرکت شد، به همین دلیل برای خرید این تکنولوژی از آلمان و حمایت ۵ میلیون یورویی بانک ملی، خرید تکنولوژی یورو ۲ خط تولید در سال ۸۲ انجام و خط تولید راه‌اندازی شد.

مولوی‌زاده افزود: درحال حاضر این شرکت به عنوان تنها تولیدکننده مبدل‌های کاتالیستی در ایران با ظرفیت تولید سالانه ۱۲ میلیون قطعه علاوه بر تامین نیاز صنعت خودروی کشور در حال رایزنی جهت صادرات این محصول است. وی با اشاره به کمک‌های بانک ملی گفت: اگر مسائل انتقال ارزی صورت گیرد خواسته خودروسازان را مرتفع می شود و این امر مانع از خروج ارز از کشور می‌شود.

در انتهای این نشست نیز خبرنگاران از خط تولید شرکت ایران دلکو بازدید کردند.

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
منبع
اقتصاد نیوز
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *