چندرسانه ایچندرسانه ای کشاورزیویدئو
یک دانه در هر زمان؛ نجات دادن آینده صنعت غذا
ویدیوهایی از TED در مورد ویژگیهای جامعه مدرن کشاورزی
با بالا رفتن فرآیندهای هموژنیزه کردن و متمرکز شدن محصولات در کشاورزی مدرن، بسیاری از محصولات کشاورزی رو به انقراض هستند. تنوع محصول یکی از فاکتورهای مهم در انعطاف و ظاهر صنعت غذایی است. متخصصان اعتقاد دارند با تغییرات آب و هوا و تأثیر آن بر روی چرخههای رشد و حیات، ضروری است که تنوع محصول هر چه بهتر حفظ شود.
چه خصوصیاتی نیاز است تا محصولات کشاورزی آینده کافی و رنگارنگ باقی بمانند؟ کری فاولر و تیمش در Global Crop Diversity Trust بر روی یافتن جواب کار میکنند. در این ویدیو او بخشی از تکنولوژی استفاده شده در یخچالهای نگهداری دانه به صورت یخزده و ضمانت آن برای محصولات آینده را نشان میدهد.
به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]