input = document.getElementById(“myInput”);
filter = input.value.toUpperCase();
table = document.getElementsByClassName(“textimage”);
tr=document.getElementsByClassName(“link1”);
console.log(table.length);
if(radios[0].checked){for (i = 0; i < table.length; i++) {if(table[i].innerHTML.toUpperCase().indexOf(filter)>-۱){table[i].parentElement.parentElement.style.display =””}else{table[i].parentElement.parentElement.style.display = “none”}}}
else{for (i = 0; i < table.length; i++) {if(arr[i].filter(isEven).length>۰){table[i].parentElement.parentElement.style.display =””}else{if(!(filter==””)){table[i].parentElement.parentElement.style.display = “none”}else{table[i].parentElement.parentElement.style.display =””}}}}
}
استارتاپ مفهوم نسبتا جدیدی در دنیای کسبوکار است که باعث پویایی بیسابقهای در رشد و گسترش کسبوکاهای جدید شده است. خوشبختانه اکوسیستم استارتاپی ایران در سالهای اخیر با ابلاغ سیاستهای اقتصادی حمایت از شرکتهای داخلی توسعه پیدا کرده است و شمار استارتاپهای جدید فناورانه روزبهروز در حال افزایش است.چقدر با استارتاپهای ایرانی آشنا هستید؟ آیا به غیر از استارتاپهای بزرگ ایرانی مانند دیجیکالا، اسنپ یا علیبابا، استارتاپ دیگری میشناسید؟
در این صفحه با استارتاپهای ایرانی، بیشتر آشنا خواهید شد.
تاریخچه فعالیت استارتاپهای ایرانی
برای بررسی نقطه شروع فعالیتهای استارتاپی باید به نیمه دوم دهه هشتاد برگردیم. در این سالها استارتاپهای نوپای ایرانی یکییکی فعالیت خود را آغاز کردند که بسیاری از آنها مانند آپارات، هماکنون جزو بزرگترین و موفقترین استارتاپهای ایرانی محسوب میشوند.میتوان میانه دهه نود را نقطه اوجگیری فعالیتهای استارتاپی و رونق اکوسیستم این کسبوکار نوین دانست. امروزه دهها استارتاپ ایرانی در حوزههای مختلف مشغول به کار هستند که بسیاری از آنها گردش مالی قابل توجهی دارند و بعضا صدها متخصص در آنها مشغول به کار هستند.
راز ماندگاری و موفقیت در اکوسیستم استارتاپی ایران
استارتاپهای ایرانی برای موفقیت و ماندن در اوج، راه همواری را پیش رو ندارند. نوسانات اقتصادی و مشکلات متعددی که به دلیل تحریم یا سوء مدیریت اقتصادی گریبانگیر دنیای کسبوکار است، میتواند بسیاری از استارتاپها را در همان ابتدای کار ورشکسته کند.البته همیشه نبوغ و خلاقیت جواب میدهد. یکی از مزایای کسبوکارهای نوین، ارتباط مستقیم با مشتری و مصرف کننده است. این مزیت به شما امکان میدهد تا با برندسازی درست و مدیریت بازار مصرف، به رشد قابل قبول دست پیدا کنید. کافیست روند رشد استارتاپهای ایرانی را بررسی کنید تا متوجه رمز موفقیت آنها شوید. استارتاپهای موفق ایرانی برای رسیدن به جایگاه فعلیشان، یک یا چند خصوصیت از موارد زیر را داشتند:
- نبوغ در مدیریت
- تیمسازی درست و اصولی و استفاده از متخصصان متعهد
- داشتن استراتژی برای رشد
- شناسایی درست نیاز مشتریان بالقوه
- خلاقیت و نوآوری در ارائه محصول یا خدمت
- جذب موفق سرمایهگذار
- بازاریابی موفق
- برندسازی اصولی
استارتاپهای ایرانی را بهتر بشناسید
حالا که با استارتاپهای ایرانی و تاریخچه فعالیت آنها آشنا شدید، بد نیست لیستی از استارتاپهای فعال ایرانی در حوزههای مختلف را در دست داشته باشید. این لیست به شما کمک میکند تا برای رفع نیازهای خود گزینههای پیشرویتان را بشناسید و با مقایسه آنها، بهترین ارائه دهنده خدمات را شناسایی کنید.ما در
اکوموتیو در راستای عمل به رسالت خود مبنی بر حمایت از استارتاپهای ایرانی و کمک به پویایی اکوسیستم استارتاپی، لیستی کامل از استارتاپهای ایرانی فعال در حوزههای مختلف را آماده کردهایم. این لیست به تفکیک هر موضوع آماده شده است و در دسترس شما کاربران عزیز قرار دارد. شما میتوانید با کلیک بر هر موضوع، لیست استارتاپهای فعال در آن حوزه را به همراه نام مدیر، سال آغاز به کار و شرح فعالیت مشاهده کنید.
ضمنا اگر مدیر استارتاپی ایرانی هستید و نام مجموعه تحت مدیریتتان در این لیست قرار ندارد، میتوانید با ما مکاتبه کنید و با معرفی کسبوکارتان به تیم اکوموتیو، نام استارتاپ خود را در این لیست جا دهید.