اخبار استارتاپی

ضرورت ورود شرکت های دانش بنیان به حوزه غذا

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: حوزه مواد غذایی بسیار بکر است و جای کار و فعالیت بسیار زیادی برای شرکت‌های دانش بنیان در این زمینه وجود دارد.

سورنا ستاری روز چهارشنبه درباره ورود شرکت های دانش بنیان به فعالیت در زمینه تولید مواد غذایی افزود: حمایت هایی که در زمینه بیوتکنولوژی برای شرکت های دانش بنیان افتاده، برای حوزه غذا هم از چند ماه قبل شروع شده و به طور مثال واکسن های دام و طیور و آبزیان، افزودنی های غذایی و پروبیوتیک ها در این زمینه مورد نظر است.

وی ادامه داد: علاوه بر مسائل مربوط دانش بنیان بودن شرکت‌ها، تمام خطراتی که شرکت‌های دانش بنیان برای تولید و توسعه محصولات غذایی ممکن است با آن مواجه شوند را بر عهده می‌گیریم.

معاون رئیس جمهوری پیش از این نیز گفته بود: در حوزه غذا وابستگی‌های شدیدی به واردات داریم. شرکت‌های دانش بنیان که به حوزه غذا علاقه دارند وارد این زمینه شوند. زیرا غذا بسیار اساسی‌تر از امنیت دفاعی است. یعنی اگر نتوانیم در حوزه غذا خودکفا باشیم، اهمیتی ندارد که چه سلاحی داشته باشیم. حوزه غذا بسیار بکر است و معاونت علمی و فناوری هم حاضر است در این زمینه حمایت کند.

برچسب ها

مهسا رستمی

کارشناسی هنر دانشگاه تهران، کارشناس تولید محتوا در اکوموتیو

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *