سورنا ستاری در جریان بازدید از شرکت ماشین سازی اراک با بیان اینکه کارخانه ماشین سازی قدم های خوبی را در حوزه اقتصاد دانش بنیان برداشته است، اظهار کرد: کارخانه ماشین سازی در این حوزه از سیستم سنتی جدا شده و به سمت محصولات دانش بنیان تعییر جهت می دهد. شتابدهنده ها و شرکت های جدیدی که از این مجموعه خارج می شوند، قطعا در آینده می تواند بخشی از اقتصاد کارخانه را رقم بزنند.
وی افزود: امیدواریم اینگونه اتفاقات در ایجاد کارخانجات نوآوری که سبب ایجاد و زایش تعداد زیادی استارتاپ و شرکت دانش بنیان می شود، توسعه جدی و فرهنگ نوآوری و اقتصاد دانش بنیان در استان به همراه داشته باشد. معاون علمی و فناوری رییس جمهور تصریح کرد: حمایت مجموعههای بزرگ مثل ماشینسازی از جوانان در راستای توسعه کارشان و رسیدن به این مهم که با محصولات قبلی نمیتوانند اقتصاد موفق و ارزش افزوده بالا داشته باشند، موفقیت بزرگی برای اقتصاد دانش بنیان محسوب میشود.
ستاری بیان کرد: این نوع اقتصاد که بر پایه نیروی انسانی شکل میگیرد، بهترین راه برای افزایش بهرهوری و ارتقای ارزش افزوده است که مدلی مطلوب برای توسعه پایدار محسوب میشود.
با توجه به ضرورت احداث کارخانههای نوآور و نظر به امکانات بالقوه موجود در شرکت مادر تخصصی ماشین سازی اراک و ذیل تفاهم نامه مشترکی که بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ماشین سازی اراک و پارک علم و فناوری استان مرکزی به امضا رسیده، اولین کارخانه نوآوری غرب کشور در محل یکی از کارگاههای بزرگ این شرکت راهاندازی شد که هدف از این کار راهاندازی کارخانههای کسب و کار، تجمیع منابع، تسهیل رشد کسب و کارها و افزایش شانس موفقیت آنها عنوان شده است.
کارخانه نوآوری ضمن در اختیار قرار دادن فضای اشتراک کاری، امکان تعامل و همفکری مجموعه کارآفرینی را فراهم آورده و پاسخگوی تمامی نیازهای حوزه کسب و کار اعم از مشاوره بازار، مربیگری، مشاوره محصول، ارزیابی، جذب سرمایه گذار، تبلیغات و غیره خواهد بود.