در حاشیه مراسم اختتامیه دومین چالش نوآوری تهران هوشمند محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران، پیش از امضای تفاهم نامه اعلام کرد که شهرداری قصد دارد تصدیگری خود را کاهش دهد و با کمک بخش خصوصی و دیگر بخش ها کارهای مرتبط با خود را پیش ببرد. او در ادامه با اشاره به اینکه چنین تصمیمی باعث افزایش سرعت کارها خواهد شد، گفت: «شهرداری می خواهد زمینه ساز توسعه فناوری باشد و بزرگترین کاری که در توان ما قرار دارد و قصد انجام آن را داریم باز کردن بازار برای اکوسیستم استارت آپی از طریق معرفی نیازهای شهری است.»
در بخش دیگری از این مراسم علی یقطین، سرپرست مرکز و دبیرخانه تهران هوشمند هم اعلام کرد که شهرداری در دوره جدید مدیریتی تغییراتی کرده و میخواهد رفتار سنتی خود را تغییر دهد و برای انجام ساز و کارهایش از حوزههای نوآوری کمک بگیرد. به گفته یقطین مدیریت تغییر در ساختار سنتی کار راحتی نیست؛ اما در نگاه فعلی شهرداری آنها میخواهند اکوسیستم استارت آپی به عنوان بازوی اجرایی برای این نهاد عمل کند.
برگزیدگان دومین چالش نوآوری
اختتامیه دومین چالش «نوآوری تهران هوشمند» که در بیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ برگزار شده بود امروز (۹شهریور) با اهدای جوایز به تیمهای منتخب به پایان رسید.
براین اساس برنده رتبه اول این چالش «دیجی مپ» معرفی شد؛ سرویسی که هدفش بهصرفه کردن سفرهای داخل و خارج شهروندان است. «اسمارت فمیلی» سوپر اپ ارائه دهنده خدمات شهری هم توانست رتبه دوم این چالش را به دست بیاورد. اما جایگاه سوم این چالش هم به تیم «جیب یار» فعال در حوزه فین تک رسید.
اولین چالش «نوآوری تهران هوشمند» در حاشیه نمایشگاه تهران هوشمند و آذر ماه سال گذشته برگزار شد که در آن و برای اولین بار امکان دسترسی به ۲۱، API سرویسهای شهری سوی شهرداری برای استارت آپ ها فراهم شد. در رویداد دوم اما شهرداری تعداد این API ها را به ۴۴ مورد رساند و در مراسم امروز اعلام شد که امکان دسترسی به APIهای بیشتری از سوی شهرداری در رویداد سوم که آذر ماه امسال و در نمایشگاه شهر هوشمند برگزاری میشود، فراهم خواهد شد.