اخبار استارتاپی

تفاهم‌نامه ۴۹ میلیارد تومانی در حوزه صنعت خودرو منعقد شد

در حاشیه اولین روز از گردهمایی فناورانه صنعت خودرو، تفاهم نامه‌ای به ارزش ۴۹ میلیارد تومان میان دو شرکت حاضر در این رویداد منعقد شد.

لیمو HR

در اولین روز از گردهمایی فناورانه صنایع، شرکت های دانش بنیان و استارت آپ های حوزه صنعت خودرو تفاهم نامه ای به ارزش ۴۹ میلیارد تومان بین یک شرکت دانش بنیان و صنایع قطعات الکترونیک در خصوص تامین واحد ایربگ در خودروها با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و دکتر علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی به امضا رسید.

امروز یکی از اجزای بسیار مهم در خودرو ها واحد ایربگ بوده که به عنوان یکی از امکانات مورد توجه خریداران قرار می‌گیرد، چرا که واحد کنترل کننده ایربگ خودرو نقش بسیار مهمی‌ در جلوگیری و یا کاهش آسیب‌های جدی در تصادفات ایفا می‌کند.

پیچیدگی و اهمیت این بخش استراتژیک و حیاتی خودرو باعث شده تا تعداد محدودی شرکت در دنیا بر روی طراحی و ساخت اجزای این محصول ورود پیدا کنند. طراحی و ساخت صفر تا صد این محصول نیازمند تیم‌های تخصصی زیادی در شاخه‌های برق، الکترونیک، مکانیک، نرم‌افزار و آزمایشگاه‌های بسیار تخصصی برای تست‌ها و ارزیابی‌های ایمنی است.

از همین رو کشورهای صاحب تکنولوژی بلافاصله بعد از اعمال تحریم‌ها، از ارایه این بخش کلیدی به خودروسازان ایرانی، امتناع کردند و این امر مشکلات زیادی را برای صنعت خودروسازی کشور ایجاد کرده است.

صنعت خودرو نیاز به شرکتهای دانش بنیان دارد

دکتر علی وحدت‌ در نخستین روز گردهمایی فناورانه صنایع، شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ های صنعت خودرو که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی به مدت سه روز در حال برگزاری است، بیان کرد: هدف صندوق این است که با استفاده از ابزارهای مالی که در اختیار دارد، بتواند بهم رسانی خوبی میان شرکت های دانش بنیان و شرکت‌های صنعتی ایجاد کند.

وی تصریح کرد: در تمام دنیا صنعت خودرو، صنعت مهمی ‌بوده و جزو صنایع مادر محسوب می‌شود، چرا که حوزه‌ای که پوشش می‌دهد بسیار وسیع است و هر جا که حوزه خودروسازی وجود دارد، معمولا یک زیست بومی‌ از فناوری و نوآوری دور آن شکل می‌گیرد که متاسفانه در داخل کشور این اتفاق آنطور که باید صورت نگرفته است.

وحدت یادآور شد: نقش صنایع بزرگ این است که در اطراف خود زنجیره ایجاد کنند تا شرکت‌های دانش بنیان و فناور بتوانند دور آنها شکل بگیرند. حوزه خودرو نیز یک زنجیره تامین پیچیده دارد و این فرصت را ایجاد می‌کند تا شرکت‌های دانش بنیان بتوانند وارد این حوزه شوند، تا جایی که در خودروهای جدید بیش از ۵۰ درصد، فناوری در آنها سهم دارد.

وی ادامه داد: نیاز به شرکت‌های دانش بنیان و حوزه نوآوری، مسیری است که صنعت خودروسازی کشور باید به آن ورود پیدا کند، از همین رو شرکت‌های خودروسازی باید به شرکت‌های دانش بنیان اعتماد کنند و ارتباط موثری را با آنها برقرار کنند تا در درازمدت بتوان اقدامات بزرگی انجام داد، چرا که شرکت‌های دانش بنیان موجود در حوزه خودرو می‌توانند در بخش‌های مختلف این صنعت ورود پیدا کنند.

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
منبع
مهر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *