کیمیا دیده ور دانشجوی سال پنجم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران با طرح wounder Heal در خصوص تولید زخم پوش ایرانی که با نظارت علمی مرکز تحقیقات سوختگی و بیمارستان سوانح و سوختگی شهید مطهری فعالیت می نماید و در حال تکمیل مراحل کارآزمایی بالینی در جهت بهبود عملکرد زخم های ناشی از سوختگی و انواع زخم بستر است، موفق به کسب مقام اول در رویداد استارتاپ ویکند زخم و ترمیم بافت گردید.
دکتر دیده ور عنوان کرد: طرح تولید زخم پوش ایرانی برای بازگشت سلولی و ترمیم بافت کاربرد دارد و تمام مواد اولیه آن که منشاء طبیعی دارد توسط اینجانب در آزمایشگاه دانشکده پزشکی استخراج و تولید شده است و از مواد وارداتی استفاده نکردم. وی بیان کرد: با این تولید که بر پایه مواد طبیعی است، روند ترمیم زخم تسریع می یابد.
دانشجوی دانشگاه ایران خاطر نشان کرد: با همکاری دکتر ده مرده ای رئیس بیمارستان شهید مطهری این طرح در مرحله اخذ مجوز و تکمیل مراحل کارآزمایی بالینی است. ایشان از ارائه این طرح در کنگره بین المللی و استقبال بی سابقه از آن خبر داد.
گفتنی است دکتر کیمیا دیده ور دارای اختراعات دیگری در زمینه پیشگیری و سلامت از حوادث جاده ای و رباتیک می باشد. لازم به ذکر است رویداد استارتاپ ویکند زخم و ترمیم بافت برای نخستین بار در کشور با همت جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران و پژوهشگاه غدد دانشگاه در آذر ماه امسال برگزار گردید.
در روز اول این برنامه سی ایده منتخب از سوی دانشجویان، صاحبان کسب و کار و فعالان حوزه زخم ارائه شد و پس از غربالگری اولیه هفت ایده برگزیده از سوی شرکت کنندگان و تیم داوری برگزیده شدند.
این رویداد در روزهای ١۴ و ١۵ آذر نیز با برگزاری کارهای آموزشی و تمرین نگارش بوم کسب و کار و هم چنین پخته تر شدن نحوه ارائه خدمات و محصولات ایشان ادامه پیدا نمود و سپس تیم های منتخب به ارائه ی نهایی طرح خود در حضور سرمایه گذاران، اساتید دانشگاه، شرکت ها و سازمان های مرتبط با حوزه زخم و ترمیم بافت پرداختند.