پذیرش ۲۴ استارتاپ یزدی حوزه سلامت الکترونیک در نشستی که در روز ۲۸ آذر ۹۸ با حضور مقامات اجرایی و بخش خصوصی از جذب سومین راند سرمایه خود از طریق صندوق سرمایه گذاری آمن خبر داد. پذیرش ۲۴ (سامانه نوبت دهی آنلاین و مدیریت بیمارستان و مطب) از سال ۹۴ در شهر یزد و حوزه نوبت دهی آنلاین پزشکان وارد اکوسیستم کسب و کار دیجیتال ایران شد.
به گزارش روابط عمومی پذیرش ۲۴ پنجشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۸ در نشستی بطور رسمی مرحله سوم سرمایه گذاری پذیرش ۲۴ با حضور محمدعلی طالبی استاندار استان یزد، سیدابوالفضل موسوی بیوکی نماینده یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی، محمدمهدی لطفی رئیس پارک علم و فناوری یزد، حمیدرضا قمی سخنگو و عضو شورای اسلامی شهر یزد، مدیران صندوق سرمایه گذاری آمن، صندوق پژوهش و فناوری استان یزد، گروه اقتصادی میثاق و افرادی که در دوره های دشوار به کمک پذیرش ۲۴ آمدند، اطلاع رسانی شد.
ابوالفضل ساجدی، مدیر عامل پذیرش ۲۴ با اشاره به بی سابقه بودن چنین سرمایه گذاری در بین استارت آپ های شهرستانی و حوزه سلامت، گفت: از جمله اهداف و رسالت پذیرش ۲۴ گسترش خدمات در همه ابعاد ارتباط بین بیمار و پزشک در دنیای دیجیتال یا همان سلامت الکترونیک می باشد.
وی با اشاره به اینکه ۱۱ پیشنهاد سرمایه گذاری داشتیم و در نهایت با مجموعهای که به طور تخصصی در حوزه سلامت کار میکنند، وارد قرارداد شدیم، افزود: به طور قطع این همکاری اکوسیستم استارتاپی در استان یزد را حمایت خواهد کرد.
محمدعلی طالبی استاندار یزد در این نشست با یادآوری خاطرهای از چند سال پیش درباره نگاه دولتی به فضای دیجیتال اظهار داشت: امروز با دنیایی که ما در برابر خود داریم، باید تلاش کنیم که از ظرفیتهای موجود در حوزه فناوری برای تسهیل امور مردم استفاده کنیم و نباید فضای دیجیتال را نادیده بگیریم. وی تصریح کرد: همچنین با توجه به هشتگ #ایران_تهران_نیست، از شنیدن خبر منتقل شدن استارتاپ های یزدی و شهرستانی به دلایل مختلف به تهران واقعا متاثر شدم.
سید ابوالفضل موسوی بیوکی، در مراسم بزرگترین رویداد جذب سرمایه گذاری استارتاپ استان یزد اظهار داشت: سند آمایش استان یزد نوشته شده و در این سند بحث سلامت، بهداشت و گردشگری سلامت به عنوان یکی از الویت های مهم استان مدنظر قرار گرفته است. پیشنهاد میکنم موضوع ساماندهی گردشگری سلامت از طریق استارتاپ ها پیگیری شود و استارتاپ های فعال در این حوزه نظیر پذیرش ۲۴ در این زمینه برنامه ریزی و ورود کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار یزد نیز در این نشست گفت ما در استان تلاش کردیم از استارت آپ ها و شرکتهای فناوری حمایت کنیم و مداخله نکنیم. اکرم فداکر افزود: امیدواریم شکل گیری اکوسیستم استارت آپی منجر به ایجاد فرهنگ آن نیز شود.
محمدمهدی لطفی رئیس پارک علم و فناوری استان یزد، اظهار داشت: برای سرمایه گذاری های خطرپذیر هم هدایت و هم حمایت مالی لازم است و نهادهایی که کار سرمایه گذاری خطرپذیر انجام میدهند، فاز ارزیابی موشکافانه دارند و بر اساس آن تصمیم گیری میکنند. وی همچنین عنوان کرد: این شرکتها اغلب تنها به سرمایه گذاری اکتفا نمیکنند بلکه کمک میکنند تا شرکتهای نوپا مسیر خود را پیدا کنند.
همچنین رییس صندوق پژوهش و فناوری هم در این نشست گفت: پذیرش ۲۴ به عنوان نمونه موفق سرمایه گذاری خطرپذیر داخل استان، راه را برای دیگر استارت آپ ها باز کرد و همچنین باعث جلب اعتماد مسئولین برای سرمایه گذاری های خطرپذیر شده است.
گام بعدی فعالیت پذیرش ۲۴ توسعه سهم بازار خود هم از طرف تامین کنندگان (پزشکان و مراکز درمانی) و هم از طرف استفاده کنندگان از خدمات پذیرش ۲۴ و هموطنان گرامی، طی ۳ سال آینده میباشد.