رویداد اینوتکس پیچ ساری که بنا بود در روز ۲۷ فروردین ۹۹ و در شهر ساری برگزار شود به جهت پیشگیری از شیوع کرونا به صورت مجازی و از راه دور برگزار گردید. دبیرخانه این رویداد با بررسی اولیه ی استارتاپ هایی که برای شرکت در این رقابت درخواست داده بودند در نهایت ۱۱ تیم را واجد شرکت در این رویداد دانست.
این ۱۱ تیم استارتاپی که از استان های مازندران، گیلان و گلستان در این رویداد شرکت کرده بودند در حضور داورانی چون کمیل نعمت زاده مسئول طرح و برنامه پارک علم و فناوری مازندران، رضا خسروی مدیر ﻣﺮﮐﺰ رﺷﺪ واﺣﺪﻫﺎی ﻓﻨﺎور ﺳﯿﻤﺮغ، سیدمرتضی باقری فرد مشاور کارآفرینی مرکز علمی کاربردی سازههای سنگین، سینا قدس قائم مقام پلتفرم تامین مالی و سرمایه گذاری کارن و نیز، جلیل عسگری نماینده شبکه فن بازار ملی ایران به رقابت با یکدیگر پرداختند و در نهایت طبق تصمیم داوران به ترتیب تیم های آنواش و چَمدان به عنوان برترین استارتاپ های رویداد اینوتکس پیچ ساری انتخاب شده و مجوز حضور در فینال کشوری این رقابت ها را دریافت نمودند.
خاطرنشان میسازد که رویداد اینوتکس پیچ رویداد بزرگ رقابتی بین استارتاپ هاست که خود از چندین بخش مختلف تشکیل شده است، در مرحله ی نخست استارتاپ ها به صورت آنلاین داوری شده و از استارتاپ های منتخب برای رقابت حضوری در مقابل سرمایه گذاران دعوت به عمل می آید. در این مرحله از رقابت که در استانهای مختلف برگزار می گردد، ابتدا تیم های استارتاپی درخصوص نحوه ارائه به سرمایه گذار آموزش دیده و در ادامه در حضور سرمایه گذارانِ محلی، به معرفی ایده یا محصول خود میپردازند.
در ادامه، از استارتاپ های برگزیده شده در این مرحله، به منظور حضور در نمایشگاه اینوتکس و نیز شرکت در رقابتهای نیمهنهایی، دعوت به عمل می آید. برگزیدگان مرحله نیمه نهایی می توانند به مرحله جذاب INOTEX Battle راه یابند که طی آن، استارتاپ ها دوبه دو به بحث و مناظره با هم پرداخته تا در نهایت برترین استارتاپ از نگاه داوران و مخاطبان انتخاب شود.
این دوره از رویداد اینوتکس پیچ، از ابتدای بهمن ماه ۹۸ آغاز شده و پس از برگزاری در استان های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی و اصفهان، این بار به استان مازندران رسیده بود. این درحالی است که شیوع ویروس کرونا و اهمیت حفظ سلامتی شرکت کنندگان، برگزاری اینگونه رویدادها را به صورت حضوری و طبق روال سابق با مشکل مواجه کرده است. به همین دلیل طبق تصمیم دبیرخانه رویداد به منظور حفظ پویایی جامعه استارتاپی ایران و به منظور تشویق مخاطبان به حفظ قرنطینه خانگی، این رویداد کاملا به صورت آنلاین برگزار شد.