اخبار استارتاپیکارآفرینی و استارتاپ

نهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری آغاز به کار کرد

نمایشگاه اینوتکس 2020 به دلیل محدودیت های ایجاد شده به دلیل کرونا به صورت آنلاین برگزار می شود

اینوتکس ۲۰۲۰ با برگزاری آیین افتتاحیه و سخنرانی آنلاین دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، به طور رسمی آغاز به کار کرد.

سجاد عباسی فشمی، دبیر اینوتکس، در این آیین نمایشگاه اینوتکس را یکی از برنامه های کلان پارک فناوری پردیس دانست که با هدف توسعه کارآفرینی برگزار می شود و سپس به معرفی بخش های مختلف این نمایشگاه پرداخت. او حضور سخنرانان مطرح داخلی و بین المللی در بخش استیج، هماهنگی بیش از ۱۵۰ جلسه در بخش کافه سرمایه و وجود فرصت برگزاری ۳۰۰ جلسه منتورینگ در پاویون منتورینگ را از نقاط قوت اینوتکس ۲۰۲۰ دانست. اینوتکس پیچ، اینوتکس کوآپ، اینوجوان، اینو گیم و بخش تجربه فناوری، دیگر بخش هایی از نمایشگاه بودند که عباسی فشمی توضیحاتی درباره آن ها ارائه داد.

اینوتکس 2020

 

عباسی فشمی با اشاره به شرایط و محدودیت هایی که با شیوع ویروس کرونا ایجاد شده است، به تدابیر اینوتکس برای برگزاری آنلاین نمایشگاه اشاره کرد. ایجاد نمایشگاه مجازی، برگزاری بخش های مختلف نمایشگاه به نحوی که محتوای آن‌ها به صورت آنلاین قابل دسترسی هستند، ایجاد فضای تعاملی آنلاین برای تمامی شرکت کنندگان و ایجاد نرم افزار اختصاصی نمایشگاه که در بستر اندروید و iOS قابل دسترسی است، از جمله اقداماتی هستند که برای برگزار آنلاین نمایشگاه در دستور کار قرار گرفته و به نتیجه رسیده اند.

نهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری

 

در ادامه مهدی صفاری نیا، رئیس پارک فناوری پردیس، اینوتکس را رویدادی هماهنگ با نیازهای روز جامعه فناوریی و نوآوری کشور دانست که در ۹ دوره‌ای که از آن گذشته است، متناسب با نیازهای فضای نوآوری و فناوری کشور متحول شده است.  چنانکه در سال های آغازین فعالیت اینوتکس، این نمایشگاه به موضوع واردات، توسعه و سپس صادرات تکنولوژی پرداخته است و با پررنگ شدن فضای استارتاپی در کشور، فرصت های ویژه ای برای حضور  و شبکه سازی بازیگران مختلف این فضا اعم از استارتاپ ها، شتابدهنده، سرمایه گذاران  و شرکت های بزرگ ، در بستر نمایشگاه اینوتکس فراهم شده است.

نمایشگاه اینوتکس 2020

صفاری نیا، گرد هم آمدن فعالان حوزه نوآوری و فناوری زیر یک سقف را به عنوان یکی از اهداف برگزاری نمایشگاه اینوتکس معرفی کرد و حضور ۹ هزار نفر به صورت آنلاین در افتتاحیه این رویداد را نشان از موفقیت اینوتکس در محقق کردن این هدف دانست. وی با اشاره به برگزاری آنلاین نمایشگاه انوتکس با وجود محدودیت های فرآوان، اکوسیستم نوآوری و فناروی را به رودخانه ای تشبیه کرد که مسیر خود را پیدا می کند و پشت هیچ سدی نمی ماند.

نمایشگاه اینوتکس

در ادامه آیین افتتاحیه، سورنا ستاری، معاون علمی و فناروی ریاست جمهوری، به صورت آنلاین به سخنرانی پرداخت. ایشان راه اندازی ۴۰ پارک علم و فناوری، فعالیت ۵ هزار شرکت دانش بنیان و شکل گیری هزاران استارتاپ در سال های اخیر را نشان از به ثمر نشستن تلاش های صورت گرفته در حوزه نوآوری و فناوری دانست. دکتر ستاری فراتر رفتن فرهنگ نوآوری از حوزه فناوری اطلاعات و گسترش آن به صنایع مختلف ، جهت گیری دانشگاه به سوی نسل سوم و چهارم دانشگاه ها  و تغییر فرهنگ اقتصاد نفتی به اقتصاد کارآفرینی را از دیگر آثار برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در حوزه نوآوری و فناوری برشمرد.

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *