محمدحسین قمری مجری برگزاری رقابت فن آورد در نشست خبری آنلاین رقابت های تخصصی فن آورد با بیان اینکه ثبت نام ششمین دوره مسابقه فن آورد شروع شده و تا ۱۰ دی ادامه دارد، گفت: در این رقابت امکان اضافه شدن رشتههای جدید وجود دارد ولی ثبتنام در دو رشته اصلی این رقابت که شامل رشته برنامه نویسی کامپیوتر با موضوع “الگوریتم مدیریت هوشمند ترافیک شهری” و “الگوریتم مدیریت هوشمند شبکه توزیع کالا” تا ۱۰ دی ما تعیین شده است.
به گفته وی قرار است رشتههای جدید به این رقابت اضافه شود که در حال حاضر در خصوص هنر، سازمان تبلیغات اسلامی،ICT و حوزه لجستیکی مذاکرات انجام شده است.
قمری با تاکید بر اینکه به دلیل ضبط برنامه تلویزیونی از این رقابت، تنها دو رشته اصلی به صورت حضوری خواهد بود، ادامه داد: تمام کسانی که در این مسابقه شرکت میکنند مثل تمام دورههای قبل، مساله مورد نظر را به صورت اینترنتی دریافت میکنند و تا پایان ماه جاری فرصت دارند راه حل خود را ارایه دهند. راهکارهای مورد داوری قرار میگیرند و افراد و تیمهای برتر به مرحله حضوری دعوت میشوند.
مجری برگزاری رقابت فن آورد با تاکید بر اینکه برای هر مساله یک مرحله حضوری طراحی شده است، خاطرنشان کرد: در این مرحله ۵۰ تیم حضور دارند که از آن ۵۰ تیم در یک رویداد یک روزه ۱۰ تیم برای ضبط برنامه تلویزیونی انتخاب میشوند که ظرف ۹ روز ضبط آن انجام خواهد شد. وی تبدیل چالشهای واقعی صنعت به مسایل را از اهدف برگزاری این رقابت نام برد.
مجموعه رقابتهای فنآورد در سال ۱۳۹۳ توسط جمعی از فارغالتحصیلان و دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف شکل گرفت و تا کنون پنج دوره این مسابقات تخصصی برگزار شده است و این مجموعه در سال ۱۳۹۵ دانش بنیان و در سال ۱۳۹۶ به عنوان یکی از خدمات کلیدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شرکتهای دانش بنیان معرفی شد.
“فنآورد” در سال ۱۳۹۷ به تصویب هیات امنای بنیاد ملی نخبگان رسید تا در کنار جشنوارهها و رویدادهایی مانند شیخ بهایی، فارابی، خوارزمی، علوم پزشکی رازی به عنوان یکی از ۱۰ رویداد مورد تایید بنیاد ملی نخبگان و تنها رویداد خصوصی مهارتسنجی معرفی شود.
همچنین از سال ۱۳۹۸ ضمن تفاهم با سازمان توسعه تجارت الکترونیک در برگزاری رویدادهای مورد نیاز برای حل چالشهای صنعت، معدن و تجارت با تمرکز بر حوزه تجارت الکترونیکی با استفاده از راهکارهای نوآورانه، مشارکت و همکاری میکند.
ششمین دوره رقابتهای فنآورد با تکیه بر مهارت برنامهنویسان با موضوعات “الگوریتم مدیریت هوشمند ترافیک شهری” و “الگوریتم مدیریت هوشمند شبکه توزیع کالا” برگزار میکند. این مجموعه در قالب فصل دوم برنامه تلویزیونی در شبکه چهار سیما برگزار خواهد شد که ضبط این سری از مسابقات در اواخر دی ماه آغاز میشود. به تیم اول این رقابت مبلغ ۴۰ میلیون تومان جایزه نقدی، فرصت ویژه سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیون تومانی، امتیاز نخبگانی، امتیاز خلاق شدن استارت آپ یا شرکت اعطا میشود.
تیم دوم مشمول جایزه نقدی ۱۰ میلیونی، فرصت ویژه سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیون تومانی، امتیاز نخبگانی، امتیاز خلاق شدن استارت آپ یا شرکت خواهد شد. تیم سوم نیز علاوه بر اعطای فرصت ویژه سرمایهگذاری ۱۰۰ میلیون تومانی، از امتیاز نخبگانی، امتیاز خلاق شدن استارتآپ یا شرکت برخوردار میشود.
هر رویداد در سه مرحله برگزار میگردد؛ مرحله اول آن به صورت غیر حضوری (اینترنتی) است که از دی ماه شروع و به مدت ۲ هفته ادامه خواهد داشت.