مرکز نوآوری انرژیک با هدف حل چالشهای صنعت نفت به وسیله شرکتهای دانشبنیان و فناوران داخلی، به عنوان یکی از سازمانهای همکار در رویداد اینوتکس ۲۰۲۲ که بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری در کشور به شمار میرود حضور خواهد داشت.
یکی از بخشهای اصلی اینوتکس، رویداد ارائه نیازهای فناورانه میباشد. مرکز نوآوری انرژیک در روز دوم برگزاری این رویداد و در بخش «ارائه نیازهای فناورانه صنعت نفت»، میزبان گروه گسترش انرژی پاسارگاد برای ارائه نیازهای فناورانه خود خواهد بود. مدیران ارشد این هلدینگ در این رویداد مجموعاً بیش از۳۰ نیاز فناورانه را در مقابل شرکتهای دانشبنیان و نوآور، واحدها و تیمهای فناور، استارتآپها، نخبگان و اساتید دانشگاهی علاقهمند ارائه خواهند کرد. مخاطبان بعد از این رویداد فرصتی خواهند داشت تا مناسبترین راهکار را برای حل چالش فناورانه آن شرکتها ارائه دهند و اطمینان داشته باشند که برای محصول و خدمتشان مشتری مناسبی وجود خواهد داشت و در پایان نیز فرایند بهمرسانی توسط این مرکز انجام خواهد گرفت.
نیازهای فناورانه شرکت پترودانیال کیش: عمر کوتاه لباس کار کارکنان حفاری، استانداردسازی گازهای SOX و NOX از طریق کاتالیست، تعمیر و نگهداری ابزارهای نمودارگیری از چاه و تأمین قطعات یدکی، گیرنده مغناطیسی برای جذب خرده آهن باقیمانده درون چاهها، سیستم تست ساقه مته هوشمند.
نیازهای فناورانه شرکت پتروکاریز امید کیش: کالیبراسیون تجهیزات MWD/LWD، تعمیرات و نگهداری تجهیزات MWD/LWD، Re coating the tungsten carbide on rotors of down hole motor،
Reline for stators of down hole motor.
نیازهای فناورانه شرکت حفاری استوان کیش: تأمین کالا و تجهیزات حفاری و قطعات یدکی، سیستم مدیریت اجزای رشته حفاری با استفاده از فناوری RFID (RFID for drilling string)، زنگ زدگی و خوردگی در تجهیزات دستگاههای حفاری، Automated Drilling Rig، Screw compressor technology.
نیازهای فناورانه شرکت گسترش صنایع شیمیایی سینا: جذب گاز دیاکسید کربن در کارخانه تولید متانول و تبدیل دیاکسید کربن به متانول، تخلیص متانول تولیدی در واحد متانول برای استفاده به عنوان خوراک واحد MTO.
نیازهاى فناورانه شرکت پترو کالا پاسارگاد کیش: تصفیه آبهاى تولیدى چاههاى نفت، جایگزین داخلى مجوز تعمیر رزوههاى VAM و VAM TOP لوله هاى CRA، جایگزین مناسب و به صرفه فعالیت مخرب زیست محیطى SAND BLAST.
نیازهاى فناورانه شرکت خدمات مهندسى پژواک انرژى: ساخت گل حفارى بدون ذرات جامد تا وزن ۱۰۵ PCF، ساخت سیمان و افزایههاى آن در سطح استاندارد بین المللى، ساخت قطعات لاستیکى نشت بندها در رشته تکمیلى و تاج چاه، طراحى و ساخت وسایل مانده یابى.
نیازهاى فناورانه شرکت تجارت پاسارگاد: طراحى پلتفرم نرم افزارى جهت دریافت نیازهاى کالایى و بازرگانى شرکت هاى گروه (با امکان ارسال سفارشات خرید، مذاکرات رسمى/غیر رسمى، امکان ارتباطات مولتى مدیا و غیره).
شرکت اکتشاف و تولید پاسارگاد: ابزارهاى رشته تکمیلى هوشمند: ICD-ICV-AICD، پکرهاى دوگانه با تحمل فشارى بالا و پکرهاى متورم شونده به منظور انجام تست XLOT، اسیدکارى هاى انتخابى، رفع نشتى ها، افزایه هاى وزن دهنده مخصوص براى گل حفارى و سیمان.
زمان برگزاری رویداد ارائه نیازهای فناورانه گروه گسترش انرژی پاسارگاد: چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت، از ساعت ۱۱:۳۰ الی ۱۳:۰۰
مکان برگزاری: پارک فناوری پردیس، رویداد اینوتکس، سالن سراج.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد رویداد ارائه نیازهای فناورانه اینوتکس و نحوه ثبت نام در آن وارد صفحه اینستاگرام مرکز نوآوری انرژیک به نشانی @energicc شوید.
مرکز نوآوری انرژیک با هدف حل چالشهای صنعت نفت به وسیله شرکتهای دانشبنیان و فناوران داخلی، به عنوان یکی از سازمانهای همکار در رویداد اینوتکس ۲۰۲۲ که بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری در کشور به شمار میرود حضور خواهد داشت.
یکی از بخشهای اصلی اینوتکس، رویداد ارائه نیازهای فناورانه میباشد. مرکز نوآوری انرژیک در روز دوم برگزاری این رویداد و در بخش «ارائه نیازهای فناورانه صنعت نفت»، میزبان شرکت انرژی دانا برای ارائه نیازهای فناورانه خود خواهد بود. مدیران ارشد این شرکت در این رویداد مجموعاً بیش از ۵ نیاز فناورانه را در مقابل شرکتهای دانشبنیان و نوآور، واحدها و تیمهای فناور، استارتآپها، نخبگان و اساتید دانشگاهی علاقهمند ارائه خواهند کرد. مخاطبان بعد از این رویداد فرصتی خواهند داشت تا مناسبترین راهکار را برای حل چالش فناورانه آن شرکتها ارائه دهند و اطمینان داشته باشند که برای محصول و خدمتشان مشتری مناسبی وجود خواهد داشت و در پایان نیز فرایند بهمرسانی توسط این مرکز انجام خواهد گرفت.
نیازهای فناورانه شرکت انرژی دانا:
- طراحی و ساخت ابزارهای Trepanning و تکنولوژی های مرتبط: این ابزارها مغزه گیری از میلگردهای با قطر بالای مواد فلزی مورد استفاده قرار میگیرند.
- تکنولوژی Artificial Lift: PCP ، ESP و SRP. ساخت روتور و استاتور PCP فرآیندی چالشی و و در حیطه فعالیت های دانش بنیان با تکنولوژی بالا قرار می گیرد.
- Dual Completion: در حال حاضر بلوغ استفاده از این تکنولوژی در میان کارفرمایان حوزه نفت و گاز ایجاد نشده است. البته در ۵ سال آینده روندها حاکی از افزایش استفاده از این تکنولوژی نزد کارفرمایان حوزه نقت و گاز است.
- راه حل های نرم افزاری جهت برنامه ریزی، مدیریت و بهینه سازی سیستم تولید بر اساس سفارش.
- طراحی و ساخت افزایه سورفکتانت ویسکوالاستیک (VES) پایه Zwitterionic سازگار با افزایه های اسیدکاری جهت منحرف کننده عملیات های Matrix Acidizing – Fracture Acidizing.
زمان برگزاری رویداد ارائه نیازهای فناورانه شرکت انرژی دانا: چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت، از ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۱:۳۰
مکان برگزاری: پارک فناوری پردیس، رویداد اینوتکس، سالن سراج.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ریورس پیچ اینوتکس و نحوه ثبت نام در آن وارد صفحه اینستاگرام مرکز نوآوری انرژیک به نشانی @energicc شوید