به گزارش ستاد خبری اینوتکس ۲۰۲۲، این رویداد در چندین بخش رویدادهای دانش آموزی، معلمین، نمایشگاهی، پروتوتایپ و رقابت میان استارتاپ های آموزشی برگزار شد.
یکی از اصلی ترین قسمت های این رویداد بخش رویداد دانش آموزی و معلم برتر بود، به گونه ای که افراد پس از ثبت نام، گذراندن مراحل منتورینگ و کسب تجربه در سه روز اول نمایشگاه در روز نهایی به رقابت و مسابقه می پردازند. این رقابت در رویداد دانش آموزی میان حوزه های علوم، ریاضی، زبان، هوش هیجانی و… انجام می شد که در نهایت پس از ارائه برای داوران متخصص هر حوزه، افراد برگزیده معرفی می شدند.
رویداد معلم برتر نیز با همین رویکرد شکل گرفت اما رقابت و مسابقه میان معلمان انجام شد. در روز اول این رویداد، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آقای سورنا ستاری به همراه مشاور معاون علم و فناوری ریاست جمهوری آقای پرویز کرمی از بخش های مختلف رویداد آموزشی اینوتکسیکاپ بازدید داشتند.
نشست آشنایی با زیست بوم و صنایع خلاق نیز در دومین روز از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ در قالب اینوتکسیکاپ برگزار شد. در طی این نشست در خصوص خانه های خلاق و نوآوری، خدمات، حمایت و صدور گواهی صحبت شد. در کنار آن، رویداد رقابت استارتاپ های آموزشی در حضور اساتید حوزه آموزش یادگیری و کارآفرینی با هدف جذب سرمایه تشکیل شد. جهت شرکت در این رویداد بیش از ۳۰ استارتاپ ثبت نام کرده که در نهایت تنها ۱۷ استارتاپ به مرحله رقابت رسیدند.
در روزهای بعد نیز، رئیس محترم شبکه آموزش، آقای دکتر علی عبدالعالی از بخش های جذاب رویداد اینوتکسیکاپ بازدید کردند. علاوه بر آن در طول این ۴ روز، بخش پروتوتایپ و نمایشگاهی در سالن ۵ نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ برای بازدیدکنندگان ارائه شد. همچنین در سالن کوآپ، کارگاه های نوآوری آموزشی ویژه معلمان اینوتکسیکاپ در حال اجرا بود. در کنار آن، در سالن پویش دارو، رویداد فیلمساز شو با هدف فراگیری مهارت های اولیه فیلمسازی با حضور اساتید مجرب این حوزه در حال برگزاری بود.