بیست و سومین نمایشگاه بین المللی ایران هلث، تجهیزات پزشکی، داروئی و آزمایشگاهی سوم تا ششم خرداد ماه در محل نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار شد.
این نمایشگاه فرصت متفاوتی برای شناخت ابعاد گوناگون این صنعت و استفادههای بهینه در تبادل اطلاعات است، یعنی همان سویه ای که باید از سوی وزارت درمان و آموزش پزشکی، به فال نیک گرفته شود و هرگونه حمایت لازم از فعالان این صنعت صورت گیرد تا ایران نیز به تدریج به مرزهای شکوفایی و خودکفایی در این زمینه نزدیک شود.
استقبال از سمت و سوی کسب و کارهایی که در این زمینه خدمات متفاوتی ارائه میدهند نیز از این نمایشگاه نقش پررنگی داشته و پلتفرم سلامت بقراط به عنوان تنها نماینده اکوسیستم استارتاپی ایران که دستی بر آتش پرونده الکترونی سلامت و نسخه نویسی دارد در این نمایشگاه حضور پیدا کرده است.
بقراط ، به عنوان پلتفرم سلامتی که در مسیرتبدیل شدن به یک بیمارستان مجازی در حرکت است، به صورت یکپارچه و کامل خدمات مهمی در بستر سلامتی چون مدیریت مطب و کلینیک ، پرونده سلامت الکترونیک، نسخه نویسی الکترونیک ، نوبت دهی و مشاوره از راه دور ارائه میدهد.
مهرشاد تیموری مدیر عامل و همبنیانگذار بقراط در خصوص حال و هوای این نمایشگاه با اشاره به اینکه دومین دورهای است که در این نمایشگاه شرکت میکنند گفت:« در گذشته شیوع کووید-۱۹ برگزاری چنین نمایشگاههایی که به تعامل بیشتر کمک میکند را تحت تاثیر قرار داده بود و بالاجبار به صورت آنلاین برگزار میشد که همین موضوع باعث میشد مخاطبان زیادی درگیر چنین نمایشگاههایی نشوند. اما امسال از همان اولین روز نمایشگاه ایران هلث، با استقبال خوبی مواجه بودیم.»
مدیرعامل بقراط با تاکید بر این موضوع که بقراط تنها پلتفرم آنلاینی است که در این نمایشگاه حضور پیدا کرده به خدماتی که این پلتفرم ارائه میدهد اشاره کرد و ادامه داد:« بقراط خدمات یکپارچه و کاملی در زمینه مدیریت مراکز درمانی، نسخه نویسی الکترونیک، مدیریت مالی، نوبتدهی و مشاوره های آنلاین را به پزشکان، درمانگاه ها و بیمارستان ها ارائه می دهد.»
این استارتاپ در پاویون صندوق نوآوری و شکوفایی در کنار دیگر شرکتهای دانش بنیان حضور داشت.
همبنیانگذار بقراط در خصوص استقبالی که این نمایشگاه از سمت جامعه پزشکی داشته گفت:« حضور پزشکان در اولین روز برگزاری نمایشگاه و استقبال آنان از بروزرسانی جدید نسخه نویسی الکترونیک بقراط بسیار قابل توجه بود.»
او با عنوان اینکه سرعت بیشتر با استفاده از هوش مصنوعی در نسخه الکترونیک و یکپارچگی آن با دیگر امکانات دلیل مهم این استقبال بوده ادامه داد:« همین موضوع باعث شده پزشکان احساس راحتی بیشتری با نسخه الکترونیک بقراط در مقایسه با حالت کاغذی و سنتی نسخه برقرار کنند. پزشکان دغدغه های فراوانی دارند و ما با تجربه ۵ ساله خود برای تمامی تخصص ها هوشمندانه ترین راهکار را ارائه میدهیم.»
این روزها بحث حفظ حریم خصوصی کاربران و پزشکان مبحث داغی در عرصه حوزه سلامت است. تیموری در انتها و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بقراط در خصوص حفظ حریم خصوصی پزشکان و کاربران چه گامهایی برداشته اضافه کرد:«بنا به ارزش افزوده مهمی که بقراط در زمینه ذخیره آنلاین مدارک و پرونده بیماران به پزشک میدهد تا پزشک در هر زمان و مکان بتواند به اطلاعات بیمارش دسترسی داشته باشد، امنیت اطلاعات و حریم شخصی افراد نیز در این زمینه بیش از پیش اهمیت پیدا میکند. سعی ما در بقراط این بوده که فارغ از تضمینی که به پزشکان بابت عدم استفاده تبلیغاتی، تجاری و تحقیقاتی از اطلاعات شخصی بیماران داده شده، تمامی اطلاعات در بستر بقراط کدگذاری شود. با همین کدگذاری تمام اطلاعات کاملا غیرقابل دسترس میشود و کلید اصلی این کدگذاری نیز برای بازگردانی اطلاعات پسوردی است که خود پزشک در سامانه ثبت میکند و کلید دوم رمزی است که هر یک دقیقه تولید و تغییر میکند.»