به گزارش اکوموتیو به نقل از تکنو تجارت مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بانک تجارت، مدیرعامل تکنوتجارت و مدیرعامل هلدینگ تفتا از برج فناوری شریف، تکنوتجارت، فازهای بعدی پروژه برج فناوری تجارت (تژینو) و کارخانه نوآوری آزادی بازدید کردند. در جلسه صبح دیروز در برج فناوری شریف، در خصوص امکانهای بانک تجارت و پارک علم و فناوری شریف برای توسعه زیستبوم کسبوکارهای نوگرا تبادل نظر شد. در این جلسه دکتر بهنام طالبی (رئیس پارک علم و فناوری شریف) به معرفی زیست بوم ناحیه نوآوری شریف و بازیگران مستقر در آن پرداخت و گفت: «حدود ۵هزار نفر در ناحیه نوآوری شریف اشتغال دارند. ما تقریبا میزبان ۶۵۰ شرکت و استارتاپ در ناحیه هستیم و ۲۰ مرکز رشد و شتابدهنده، ۱۵ سرمایهگذار خطرپذیر، ۱۰ مجتمع فناوری و ۱۰ مرکز نوآوری در این ناحیه مستقر شدهاند.»
وی در خصوص فضای کلی این ناحیه گفت: «یکی از امتیازات این فضا این است که در قلب زندگی جاری مردم این منطقه، جای خود را باز کرده است. این امتیاز مهم در کنار تهدیداتی همچون ایجاد ترافیک منطقه مطرح است که ما به دنبال راهکارهای فناورانه برای آن هستیم.»
محمد فرجود (مدیرعامل هلدینگ فناوری و نوآوری بانک تجارت) در ادامه توضیحات طالبی گفت: «همانطور که در ناحیه نوآوری شریف این ملاحظه وجود دارد، ما نیز در برنامهریزیهای خود برای نوآوری همواره این نکته را مدنظر داشتهایم که مهمتر از فضای فیزیکی، ساختن اکوسیستم و تعریف اجزاء توسعه آن است. ما مبتنی بر این نگاه اکوسیستممحور، تلاش میکنیم با استفاده از تجارب سایر بازیگران فعال و متخصص اکوسیستم نوآوری کشور برای آینده این اکوسیستم توسعه به ارمغان بیاوریم.»
مدیر عامل هلدینگ فناوری و نوآوری بانک تجارت: برای توسعه اکوسیستم نوآوری در تلاش هستیم
هادی اخلاقی (مدیرعامل بانک تجارت) نیز در پایان این دیدار مشترک ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه شریف گفت: «بانک تجارت در سال گذشته پیشتاز حضور در بازار سرمایه و حمایت از دانشبنیانها پیشتاز بوده و محصولات نوآورانهای همچون باجت را ارائه کرده است. تمرکز ویژه ما و اهتمامی که در ۲ سال گذشته در حوزه نوآوری داشتهایم، در ۳۰ سال اخیر تاریخ این بانک بیسابقه است. ما تلاش خواهیم کرد که با توجه به پتانسیلهای قانونی کشور، در حوزه نوآوری نقشآفرینی موثر داشته باشیم.»
وی ضمن اشاره به اقدامات اخیر محمدحسین سجادی نیری (مدیرعامل تکنوتجارت) در تکنوتجارت، این شرکت را بهعنوان ساماندهنده مشارکتهای بانک تجارت با اکوسیستم استارتاپی معرفی کرد و گفت: «ما به دنبال ایجاد حلقه اتصال میان ارزشآفرینان و شبکه بانک تجارت هستیم و در تلاشیم که تصمیمات مبتنی بر مشارکت با مجموعههای مرتبط باشد و در این مسیر روی تعامل با اجزاء اثرگذار اکوسیستم نوآوری حساب کردهایم.»
مدیرعامل تکنوتجارت: در پی ساخت برج فناوری هستیم
پس از پایان جلسه در برج فناوری، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بانک تجارت در محل شرکت تکنوتجارت حضور یافتند و محمدحسین سجادی نیری (مدیرعامل تکنوتجارت) عملکرد این شرکت را در مدت کوتاه پس از حضور خود اینگونه تشریح کرد: «تلاش ما این است که به معنای واقعی هاب تعامل بانک تجارت با اکوسیستم نوآوری کشور باشیم. در زمان کوتاهی که بنده افتخار همکاری با بانک تجارت را داشتهام، پس از به سرانجام رساندن بسیاری از تصمیمات و اقدامات بهتعویقانداختهشده و حل مسائل جاری شرکت، تلاش کردیم مسیرهای درآمدی درخور و متناسب با شان و ماموریت بازوی سرمایهگذاری خطرپذیر بانک تجارت را ایجاد کنیم و در راستای ساختن نهادهای اثرگذار نوآوری، برنامههای استراتژیک تدوین کنیم. در تلاشیم در سایه قانون مترقی جهش تولید دانشبنیان، نفع عمومی را در راستای گسترش تعاملات و توسعه اکوسیستم رقم بزنیم. در این مسیر در حال بهره بردن از تجارب سیاستگذاران سرامد و معتبرترین نهادهای نوآوری کشور از جمله صندوق نوآوری و شکوفایی هستیم.»
در ادامه این بازدید، مدیرعامل و هیئت مدیره برج فناوری تجارت (تژینو)، از فازهای بعدی پروژه توسعه کارخانه نوآوری تجارت دیدن کردند. سجادی نیری در خصوص این پروژه گفت: «طرح توجیهی ساخت برج فناوری تجارت تدوین شده و مذاکره با شرکتهای پورتفوی تکنوتجارت و همچنین شرکتهای مرتبط با زنجیره ارزش بانک، جهت تامین مالی ساخت این فضا در حال انجام است. جمعبندی ما این است که ساخت برج فناوری، یکی از بهترین چشماندازهایی است که میتوانیم برای فضای وسیعی که در نزدیکی کارخانه نوآوری آزادی و ناحیه نوآوری شریف در اختیار داریم ترسیم کنیم.»
در پایان هیئت مدیره و مدیرعامل بانک تجارت و همچنین مدیران عامل هلدینگ تفتا و تکنوتجارت به کارخانه نوآوری آزادی رفتند و با میزبانی مهدی عظیمیان (مدیر کارخانه نوآوری آزادی) از برخی مجموعههای مستقر بازدید کردند.