مقالات فین تک

ارسال صورتحساب الکترونیکی با نرم افزار واسط سامانه مودیان در کمتر از یک دقیقه

همزمان با الزامی شدن ارسال الکترونیکی صورتحساب ها ، مودیان با چالش هایی رو به رو شدند ، اغلب این گروه به دنبال استفاده از صورتحساب های کاغذی و ارائه به سازمان امور مالیاتی بودند ولی این نوع فاکتورها برای سازمان مالیاتی دیگر مورد قبول نیستند و تمامی مودیان مشمول مالیات می بایست از صورتحساب های الکترونیکی استفاده کنند. یکی از چالش های پیش روی مودیان نحوه ی ارسال صورتحساب به سامانه مودیان می باشد ، این کار شاید در ظاهر پیچیدگی داشته باشد ولی در عمل می توان با استفاده از نرم افزار واسط سامانه مودیان در کمتر از یک دقیقه اقدام به ارسال صورتحساب به کارپوشه ی مالیاتی در سامانه مودیان نمود.

نرم افزار سامانه مودیان که توسط شرکت های استارت آپ طراحی و به بازار ارائه شده است یه راه ارتباطی بین مودی و سامانه مودیان می باشد. در واقع نرم افزارهای واسط روند ارسال الکترونیکی صورتحساب ها را برای مودیان تسهیل بخشیده اند و این خدمت بزرگی به مودیان بوده است تا از جریمه های مالیاتی در امان باشند. نرم افزار واسط سامانه مودیان توسط کلیدهای عمومی و اختصاصی و شناسه یکتای مالیاتی به سامانه مودیان متصل می شود و مودی می تواند بعد از اتصال به راحتی فاکتور مورد نظر خود را جهت ارسال به سامانه مودیان ثبت و صدور کند.

نرم افزار ارسال صورت حساب الکترونیکی به سامانه مودیان

مراحل ارسال صورتحساب الکترونیکی با نرم افزار سامانه مودیان

برای ارسال الکترونیکی صورتحساب ها ، مودیان می توانند از نرم افزار سامانه مودیان و یا خدمات شرکت های معتمد مالیاتی استفاده کنند. استفاده از خدمات شرکت های معتمد مشمول هزینه ی گزافی برای مودی می شود علاوه بر اینکه اطلاعات محرمانه ی مالیاتی اشخاص نیز در اختیار شخص ثالثی قرار میگیرد واین روش چندان ایمن نمی باشد. به همین دلایل اغلب مودیان از نرم افزار سامانه مودیان برای ارسال فاکتور به سامانه مودیان استفاده میکنند. برای اینکه مودی فاکتور فروش را با استفاده از نرم افزار واسط به سامانه مودیان ارسال نماید باید مراحل زیر را سپری کند. الیته گذراندن این مراحل چندان زمانبر و دشوار نمی باشد. همچنین برخی از شرکت ها همچون کاریا حساب جهت تسهیل در روند و کاهش در زمان ارسال صورتحساب مراحل اتصال نرم افزار به سامانه مودیان را توسط کارشناسان انجام میدهد

بنابراین اول قدم تهیه ی اشتراک نرم افزار سامانه مودیان می باشد .این نرم افزار رایگان نمی باشد و مودیان برای استفاده از آن باید هزینه پرداخت کنند . البته برخی از شرکت های جهت تبلیغات و برندینگ از رایگان بودن نرم افزار نام میبرند ، ئلی حقیقت این است که شما تنها چند فاکتور محدود می توانید با استفاده از این ویژگی به سامانه مودیان ارسال کنید و برای ارسال سایر فاکتورها مجبور  به تهیه ی نرم افزار خواهید شد. به همین دلیل بهتر است از همان ابتدا به دنبال نرم افزاری با قابلیت های متناسب با نیاز خود باشید.چرا که ارائه ی خدماتی همچون امنیت دیتاهای مودیان ، ذهیره سازی اطلاعات و پشتیبانی انسانی مستلزم هزینه می باشد و نمیتوان این خدمات را به صورت رایگان ارائه داد.

نحوه ارسال صورت حساب الکترونیکی به سامانه مودیان

بعد از تهیه ی اشتراک و اتصال نرم افزار واسط به سامانه مودیان نوبت به ثبت صورتحساب می رسد. برای اینکار  به بخش صدور فاکتور فروش می رویم.

گزینه ی فروشنده رو کلیک می کنیم و نام شرکت را به صورت کامل وارد می کنیم.شناسه ملی را وارد می نمائیم توجه کنید که این شناسه برای اشخاص حقوقی کد اقتصادی جدید است که به صورت خودکار وارد می شود و برای افراد حقیقی کدملی به همراه شماره اقتصادی ۱۴ رقمی باید وارد شود.

شناسه یکتای ۶ رقمی که دریافت نمودیم را وارد می کنیم.کد پستی را همان کدپستی که در کارپوشه تعریف شده بود وارد می کنیم و در قسمت پایین کد اختصاصی(private key) را که قبلا دریافت نمودیم، وارد می کنیم.وارد نمودن کد عمومی و کد csr الزامی نمی باشد

دکمه ی ثبت را می زنیم و اطلاعات شرکت را مشاهده می نمائیم،بازدن دکمه ی استعلام ، کد بررسی می شود و در صورت سبز شدن یعنی کد کارپوشه و کد اختصاصی با یکدیگر merge شده اند ، یعنی اطلاعات با همدیگر همخوانی داشته اند.در صورتیکه دکمه ی مربوطه سبز نشد مراحل را یکبار دیگر مرور کنید.مرحله باید اطلاعات مشتری را بسته به نوع شخصیت (حقوقی یا حقیقی) وارد کنید،اگر مشتری حقوقی است،اطلاعات مربوط به شناسه ملی و نام شرکت/سازمان را ثبت کنید، اگر مشتری حقیقی است ، اطلاعات مربوط به کد ملی و شماره اقتصادی ۱۴ رقمی را وارد کنید. بعد از ثبت اطلاعات مشتری، به قسمت کالا و خدمات بروید، وارد کردن کد یکتای ۱۳ رقمی کالا و خدمات برای ارسال صورتحساب الزامی می باشد. برای دریافت شناسه کالا و خدمات می توانید از سامانه StuffID استفاده کنید. وراد سامانه StuffID شوید فایل حجیمی با فرمت اکسل را دانلود کنید و بعد از دانلود کردن به دنبال شناسه ی کالای خود باشید. این کار گاها ۲۰ دقیقه از زمان شما را تلف می کند و اگر کسی بخواهد در زول روز چندین مرتبه فاکتور ارسال کند زمان زیادی را از دست خواهد داد.به همین دلیل شرکت کاریا حساب جهت رفاه حال مودیان گرامی اقدام به طراحی افزونه ی رایگانی نموده است که مودی میتواند تنها با یک کلیک به راحتی شناسه کالا/خدمات را با تمام جزئیات از جمله مالیات بر ارزش افزوده مشاهده کنید. برای استفاده از این افزونه ی اختصاصی مودیان می توانند یا به آدرس https://kariyahesab.com/stuffid-tax-gov/ در وبسایت کاریا حساب مراجعه کنند و یا مشترکین نرم افزار واسط کاریا حساب می توانند از طریق پنل کاربری خود از افزونه استفاده نمایند.

مرحله ی بعد تععین نوع فاکتور می باشد.سامانه مودیان نوع الگوی صورتحسابی را معرفی نموده است ، در این مرحله اگر فاکتور شما از این الگوهای پیروی می کند باید الگوی متناسب با خود را انتخاب نمایید. مثلا الگوی ارزی یا الگوی فروش بلیت هواپیما.سپس شماره فاکتور را وارد می کنیم که در آپدیت جدید تمامی شماره فاکتورها ۱۰ رقمی ثبت می شوند.اگر شماره‌ای مانند ۱۲ وارد شود، نرم‌افزار به صورت خودکار ۸ صفر قبل از عدد اضافه می‌کند (مانند ۰۰۰۰۰۰۰۰۱۲).از لیست موجود، فروشنده و خریدار مربوطه را انتخاب کنید، جزئیات مربوط به کالا یا خدمات که شامل نام کالا/خدمات ، کد یکتای ۱۳ رقمی شناسه کالا و خدمات ، مقدار و مبلغ کالا یا خدمات ، نقدی یا نسیه فاکتور  را مشخص میکنیم و سپس دکمه ی ثبت را میزنیم.در صورت صحت اطلاعات، فاکتور ثبت خواهد شد.با زدن دکمه ارسال، فاکتور برای سامانه مودیان ارسال می‌شود،با زدن دکمه ارسال، فاکتور برای سامانه مودیان ارسال می‌شود، البته صدور شماره مرجع به معنای ثبت نهایی فاکتور در سامانه مودیان نیست.بعد از ارسال فاکتور شما میتوانید دکمه استعلام را بزنید تا از ثبت موفق فاکتور اطمینان حاصل کنید. فاکتور ثبت‌شده در کارپوشه مالیاتی نمایش داده می‌شود. یک شماره مالیاتی به همراه لوگوی سازمان امور مالیاتی در فاکتور ظاهر می‌شود، برای اطمینان از صحت ثبت فاکتور، به کارپوشه مالیاتی خود مراجعه کرده و شماره مالیاتی را بررسی کنید. پس از ثبت نهایی، فاکتور قابل ویرایش نیست. در صورت بروز خطا یا تغییرات، می‌توانید از اصلاح، ابطال یا برگشت از فروش استفاده کنید.

روند ثبت و ارسال صورتحساب در نرم افزار سامانه مودیان تقریبا در اغلب افزونه های واسط همین روال را دارد و تنها تفاوت آنها در شکل ظاهری داشبورد نرم افزار و قیمت آنها می باشد.  از جمله نرم افزارهای واسط سامانه مودیان که مورد استقبال مودیان واقع شده است می توان به حسابدار اپ ، سپیدار سیستم ، هوفر ، کاریا حساب ، مالیتور ، حسابداران برتر  اشاره کرد . البته برخی از شرکت های ارائه دهنده ی نرم افزار واسط قابلیت هایی را جهت رفاه حال مودیان به نرم افزار اضافه میکنند تا مودی دچار سردرگمی نشود. شرکت کاریاحساب در پنل کاربری افزونه ی واسط از ربات هوشمندی استفاده کرده تا مودیان بتوانند به پاسخ تمامی سوالات مالی ، مالیاتی و حسابداری خود برسند. این ربات تمامی فراخوان های مالیاتی را میتواند در اختیار مودیان به صورت بروز قرار دهد. استفاده از این ربات هوشمند برای مشترکین نرم ازفار کاملا رایگان می باشد با استفاده از ربات هوش مصنوعی تخصصی که برای اولین بار در ایران ارائه شده است نیاز شما به انواع مشاوره ها برطرف می شود. قیمت نرم افزار سامانه مودیان کاریا حساب ۴.۲۰۰.۰۰۰ هزار تومان می باشد که در مقابل خدماتی که ارائه می دهد بسیار مقرون به صرفه می باشد .شما میتوانید جهت دریافت مشاوره رایگان و یا خرید اشتراک به وبسایت کاریا حساب به نشانی https://kariyahesab.com مراجعه نمائید و یا با شماره ی ۴۵ ۴۳ ۰۰ ۹۱ -۰۲۱ در ارتباط باشید.

 

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *