دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه برای اولین بار در کشور فراصندوق سرمایه گذاری FOF راهاندازی شده است، گفت: این فراصندوق با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی، بنیاد برکت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه در سال ۲۰۱۷ در جهان حدود ۱۵۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری برای استارتاپ ها انجام شده، خاطرنشان کرد: در حمایت از شرکت های نوپا و استارتاپ ها اساسیترین رکن، سرمایه گذاری و حمایت از آنان است. در کشور ما که بافت جمعیت جوانی دارد، به علت دسترسی بالا به فضای مجازی و اینترنت، انگیزه و تمایل برای فعالیتهای پژوهشی و فناوری و اشتغال زایی و حرکت به سمت توسعه استارتاپ ها افزایش یافته و این شرکتها نیاز به حمایت مالی دارند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اگر حمایت مالی درستی از استارتاپ ها صورت گیرد، تحقق اقتصاد مقاومتی امکان پذیر خواهد شد، تصریح کرد: راهاندازی این فراصندوق میتواند کمک شایانی به شرکت های نوپا باشد.
رنجبر با تأکید بر اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی بنا بر تقویت صندوق های سرمایه گذاری جسورانه است، گفت: در این زمینه جرقه اولیهی ایجاد فراصندوق در بنیاد برکت اتفاق افتاد و مقرر شد فراصندوقی راهاندازی شود که در صندوق های سرمایهگذاری جسورانه، سرمایه گذاری انجام دهد.
وی با بیان اینکه راهاندازی این صندوق در شورای اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی تصویب شد، خاطرنشان کرد: مراحل اولیه تاسیس آن انجام و مقرر شده این فراصندوق با بودجهی ۱۰ هزار میلیارد ریالی در سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت شود.
رنجبر در ادامه تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بنا دارد با راهاندازی این صندوق به تمام شرکت های علم و فناوری در کشور به ویژه شرکت های نوپا در دانشگاه آزاد اسلامی کمک کند.
طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی وی در پایان گفت: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی توانسته گام بلندی در حمایت از شرکت های دانش بنیان بردارد.