اخبار استارتاپی

شهرک علم و نوآوری عالم آل محمد (ص) راه اندازی می‌شود

شهرک علم و نوآوری عالم آل محمد (ص) توسط آستان قدس رضوی در راستای پیشرفت علمی و تحقق اقتصاد دانش بنیان راه اندازی می‌شود.

لیمو HR

محمد مهدی نژاد نوری معاون علمی آستان قدس رضوی در نشست خبری احداث شهرک علم و نوآوری عالم آل محمد (ص) که در دفتر آستان قدس رضوی برگزار شد، گفت: آستان قدس رضوی در راستای توسعه فرهنگ رضوی ماموریت هایی دارد که از جمله آن پیشرفت علمی و تحقق اقتصاد دانش بنیان است.

وی افزود: یکی از ظرفیت هایی که از گذشته توسط مردم وجود داشته، وقف و نذر بوده است که اینها برای توسعه فرهنگ رضوی هستند.

نوری تصریح کرد: از قدیم دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) و بنیاد پژوهش های اسلامی در زمینه آموزش خبرگان اسلامی حوزه های علوم مختلف در آستان و کل کشور فعال بوده اند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین اقدامات متنوعی توسط آستان قدس رضوی برای تحقق اقتصاد مقاومتی به واسطه اقتصاد دانش بنیان گام هایی برداشته است.

مهدی نژاد با تأکید بر اینکه محرومیت زدایی و کمک به مستمندان با ایجاد ظرفیت و کسب و کارهای مناسب امکان پذیر است، گفت: ما درصدد هستیم این اقدام را در آستان قدس رضوی فراهم کنیم.

وی با تأکید بر اینکه توسعه علمی و استفاده از علم در آستان قدس رضوی یک امر لازم و حیاتی است، گفت: با نگاه به آینده و ضرورت هایی که در پیش داریم و با توجه به تحولات کلی باید خود را آماده کنیم و بخشی از اقدامات را از امروز پیاده سازی کنیم تا در شرایط سخت دست به اقدامات سنگین نزنیم.

معاون علمی آستان قدس رضوی ادامه داد: اگر اکنون تأثیرگذار باشیم، در شرایط سخت اقداماتمان می تواند موثر واقع شود.

وی تأکید کرد: در همین راستا درصدد آمدیم که شهرک علم و نوآوری عالم آل محمد (ص) را در مشهد راه اندازی کنیم؛ مطالعات راه اندازی این شهرک ۲ الی ۳ سال زمان برده تا بتوانیم چنین ظرفیتی را به واسطه آن در آستان قدس رضوی ایجاد کنیم.

نوری با اشاره به اهداف راه اندازی شهرک علم و نوآوری عالم آل محمد (ص) در مشهد گفت: تحول در آموزش و پژوهش هدفمند و حرکت به سمت کارآفرینی و اشتغال با تکیه بر علوم و فرهنگ رضوی از جمله اهداف راه اندازی این شهرک محسوب می شود. این شهرک می تواند آموزه ها و درس ها را وارد صحنه عمل کند تا یک نمونه مناسب برای شهرک ها ایجاد کند.

معاون علمی آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه افزایش اشتغال مفید دانش آموختگان دانشگاهی و ایجاد فضای مناسب کار برای افراد خلاق و مبتکر از دیگر اهداف این شهرک به شمار می رود، گفت: توسعه ظرفیت و زیرساخت ها برای پاسخگویی به حجم متقاضیان و نگاه به آینده، توجه به زیرساخت های فرهنگی و ارزش های بنیادی، شتاب بخشی به پیشرفت علمی به معنای واقعی و کسب سرآمدی علمی در منطقه و جهان مبتنی بر چشم انداز و الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت از دیگر اهداف راه اندازی شهرک علم و نوآوری محسوب می شود.

به گفته وی، افزایش اشتغال مفید دانش آموختگان دانشگاهی و ایجاد فضای مناسب کار برای افراد خلاق و مبتکر و شبکه سازی ظرفیت های موجود با ظرفیت های تأسیسی به صورت هدفمند به عنوان یک کارکرد مهم و هدایتگر از دیگر اهداف راه اندازی این شهرک محسوب می شود.

به گفته نوری، امام رضا (ع) به عالم آل محمد معروف است و ما به شکل عملیاتی کمتر از این ویژگی بهره برده ایم.

معاون علمی آستان قدس رضوی افزود: خراسان رضوی ۲۵۰ هزار دانشجو دارد که بالغ بر ۵۰ هزار نفر در رشته های ارشد و دکتری تحصیل می کنند و سالانه ۲۰ هزار نفر فارغ التحصیل می شوند؛ که از این تعداد ۱۰ هزار نفر در مشهد مشغول به کار می شوند.

وی ادامه داد: این ظرفیت موجود پاسخگوی حجم عظیمی از فارغ التحصیلان نیست، از این رو شهرک می تواند بهترین جایگاه برای فارغ التحصیلان باشد و اشتغال مفید برای دانش آموختگان ایجاد کند.

نوری با بیان اینکه مقام معظم رهبری به حفظ شتاب پیشرفت علمی کشور تأکید دارند، گفت: ایشان می فرمایند علم، اقتدار و فرهنگ هر سه اقتدار ملی هستند و باید همه در این راستا کمک کنند.

معاون علمی آستان قدس رضوی افزود: آستان قدس رضوی با ماموریت خود می تواند در راستای فرمایشات رهبری گام بردارد.

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
منبع
مهر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *