مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان به عنوان اولین صندوق پژوهش و فناوری کشور که در سال ۱۳۸۴ تأسیس شد، اظهار کرد: غالب فعالیت های این صندوق اعطای تسهیلات متنوع به شرکت های دانش بنیان اصفهان است.
احمد ورد اضافه کرد: با اعطای کارگزاری صندوق نوآوری و شکوفایی به این صندوق، با تمرکز بیشتری تسهیلات اعطا میشود، ضمن آنکه برای شرکتهای دانش بنیان متقاضی نیز خدمات صدور ضمانتنامه و سرمایه گذاری جسورانه ارائه میشود.
ورد، با تاکید بر اینکه حمایتهای ما شامل همه شرکتهای دانش بنیان مستقر در استان اصفهان میشود، خاطر نشان کرد: تاکنون مبلغ ۲۰ میلیارد تومان انواع تسهیلات و لیزینگ به شرکتها اعطا شده است.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان با اشاره به امضای قراردادی میان صندوقهای پژوهش و فناوری با صندوق نوآوری و شکوفایی، یادآور شد: بر این اساس ۴۰ میلیارد تومان از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به این صندوق اعطا شده است که این میزان شامل ۲۷ میلیارد تومان در قالب خط اعتباری و ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات میشود.
به گفته وی، با امضای قراردادی با صندوق شکوفایی و نوآوری در مجموع ۴۰ میلیارد تومان در قالب خط اعتباری و تسهیلات به این صندوق واگذار شده است.
صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای برونسپاری فعالیتها و اعطای تسهیلات، دو مدل همکاری با صندوقهای پژوهش و فناوری را تعریف کرده است.
در مدل اول تسهیلات مستقیم به صندوقهای پژوهش و فناوری است که بر این اساس از سوی صندوق شکوفایی و نوآوری تسهیلاتی اعطا میشود که تا کنون با امضای قراردادهایی، این تسهیلات به مبلغ ٢١۶ میلیارد تومان به ۱۲ صندوق پژوهش و فناوری اعطا شده است.
با این تسهیلات صندوقهای پژوهش و فناوری میتوانند نسبت به اعطای تسهیلات به شرکتها اقدام کنند و در راستای اساسنامه خود فعالیت داشته باشند.
مدل همکاری دیگر با صندوقهای پژوهش و فناوری اعطای خط اعتباری به این صندوقها است. در این مدل، صندوقهای پژوهش و فناوری عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی را بر عهده دارند.
خط اعتباری اعطا شده به صندوقهای پژوهش و فناوری برابر با ۷۰۰ میلیارد تومان مصوب شده است.