امیر سرکندی، مدیر این شرکت در مراسم رونمایی از اکوسیستم کارآفرینی اقتصاد دیجیتال، حجم بازار اقتصاد جهانی دیجیتال را ۱.۳۵ تریلیون دلار در سال ذکر کرد و افزود: اقتصاد دیجیتال ۱۰ درصد از اقتصاد دنیا را به خود اختصاص داده است؛ ولی از سوی دیگر ورود به این حوزه با موانعی چون عدم اعتماد جامعه به فضای دیجیتال، کم بودن سرویس دهنده دیجیتال، جدید بودن عرصه دیجیتال و کم بودن دانش افراد مواجه است.
وی فصل مشترک اقتصاد دیجیتال و اقتصاد دانشبنیان را اشتغال زایی دانش بنیان نام برد و ادامه داد: برای پیادهسازی این نوع اشتغال نیازمند برگزاری کمپهای آموزشی هستیم که در کوتاه مدت افراد بتوانند با مهارتهای تخصصی آشنا شوند. سرکندی از رونمایی از اکوسیستم کارآفرینی اقتصاد دانش بنیان در این مراسم خبر داد و گفت: این اکوسیستم محصول تلاشهای دو شرکت فعال در زمینه اقتصاد دیجیتال است.
به گفته وی، یکی از این شرکتها پلتفرمی را تولید کرده است که بر اساس آن توانسته است نرمافزارهای کاربردی برای همه سیستمهای عامل تولید کند. سرکندی، سرعت کدنویسی در این پلتفرم را ۱۶ برابر سایر پلتفرم دانست و تصریح کرد: همچنین یکی دیگر از شرکتهای فعال در این زمینه ۱۲۰۰ نرمافزار کاربردی را تولید کرده، همچنین قابلیت تولید نرمافزار برای ۵ سیستم عامل را دارد.
سرکندی با اشاره به راهاندازی آپ بازار گفت: در این فضا نرمافزارهای تولید شده از سوی برنامهنویسان برای شرکتها معرفی میشود تا از طریق آن بتوانند در کسب و کار های فناورانه خود استفاده کنند.