سومین رویداد ملی ایده بازار خوراک و نوشیدنی با هدف حل چالش ها و نیازهای صنایع غذایی کشور از طریق شناسایی و حمایت از فناوری های نوآورانه و بهره برداری شرکت ها و فعالین صنایع غذایی کشور برگزار خواهد شد.
در این رویداد بیش از ۱۱۶ طرح، اختراع، ایده و محصول نوآورانه از سوی فعالان این صنعت ارسال شد و پس از غربالگری طرحها، برگزاری کارگاههای مشاوره و Coaching و در نهایت داوری های تخصصی، ۳۲ طرح در این مرحله انتخاب شد.
از میان این ۳۲ طرح، ۲۴ طرح موفق به شرکت در کارگاههای حضوری و آنلاین و در نهایت ۱۸ طرح مجوز ارائه حضوری در روز DemoDay که در روز ۲۶ بهمن برگزار شد، را دریافت کردند. در این جلسه طرحها پس از ارائه در حضور داوران، ۶ طرح برای ارائه درمقابل سرمایه گذاران و بهرهبرداران در روز رویداد نهایی به مرحله بعد راه یافتند.
طرحهای منتخب در روز ۳ اسفند ماه ۹۸ در حضور صاحبان سرمایه ارائه خواهند شد.
این رویداد توسط دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری سازمان غذا و دارو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و شرکت ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر (به عنوان کارگزار رسمی تبادل فناوری وزارت بهداشت) برگزار میشود.
عناوین طرحهای برگزیده به این شرح است:
- نمک فانکشنال؛ در مسیر پیشگیری از افزایش فشار خون
- تولید پروتئین شیرین مزه مونلین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس به روشی سالم جهت مصارف خوراکی
- شناسایی سریع آفلا توکسین بااستفاده از روش الکتروشیمیایی بر پایه آنتی بادی
- تولید کمپلکس معلق کننده ذرات در نوشیدنی و دوغ
- ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و ساختاری و حسی و زندهمانی پنیر فتای سینبیوتیک با استفاده از بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم طی دوره ماندگاری
- انواع سوش پروبیوتیک لیوفلیزه شده بومی صنعتی با قابلیت تنظیم و طراحی کانت و زنده مانی مشخص برای نوشیدنیهای لبنی و داروهای پروبیوتیک