یازدهمین رویداد فیناپ پنجشنبه، یکم اسفند ماه در موزه ارتباطات برگزار شد. این رویداد که از صبح تا بعد از ظهر طول کشید سخنرانی های متعدد و دو پنل داشت. در این سخنرانیها و پنل ها دغدغه های حوزه فین تک در کسب و کارها، سرمایه گذاری روی آن، مباحث حقوقی و رگولاتوری و غیره مطرح شد. در پایان این رویداد نیز جوایز نهال فین تک در دو بخش کمیته داوران و آرای مردمی در سه بخش مختلف افراد، نهادها و سازمان ها و راهکارهای تاثیرگذار به برندگان اهدا شد.
نیما نامداری، معاون توسعه و نوآوری شرکت ارتباط فردا یکی از سخنرانان رویداد فیناپ درباره فقر و فینتک صحبت کرد. او توضیح داد که ما با واژهها تعارف داریم. ایران در حال فقیرتر شدن است. اقتصاد ملی و مردم ما فقیرتر شدهاند. اکنون نیمی از خانوارهای ایرانی درآمد آنها کمتر از هزینههای ضروری آنهاست. بیتردید همه ما حداقل در دهک نهم و دهم هستیم، اما در یک جامعه ۸۰ میلیونی فقر دارد در آن پایدار میشود. بهگفته او تمرکز فین تکی ها در ایران در حوزه پرداخت است ولی تمرکز در این حوزه معقول نیست و کمکی هم به خانوارها کمک نمیکند. اغلب آنها به ثروتمندان کمک میکند.
در بخش دیگری از این رویداد “پنل سرمایه گذاری و فین تک” با حضور آرین افشار، مدیر فینووا، صابر خسروی، مدیر مرکز نوآوری ویکست، مصطفی امیری، مدیرعامل زرین پال و حسین خسروی، مدیرعامل ادونچرز برگزار شد. آرین افشار در این پنل توضیح داد که یکی از چالشهای سرمایه گذاری عدم شناخت افراد از اکوسیستم فینتک است. بنابراین مهم است که تیم بنیانگذار، صنعت را بشناسد. اکنون سرمایه گذاران ترجیح میدهند سرمایه گذاری کم ریسک را انجام دهند. سرمایه گذاران سختگیرتر شدهاند. بین تعریف تیم خوب از نگاه تیم ها و سرمایه گذاران هم تفاوت وجود دارد.
در پایان رویداد فیناپ اهدای جوایز نهال فین تک در دو بخش کمیته داوران و آرای مردمی و در سه بخش مختلف افراد، نهادها و سازمانها و راهکارهای تاثیرگذار اهدا شد. در این بخش احمد مرآت نیا در دو بخش شایسته تقدیر از نگاه داوران و فرد تاثیرگذار در حوزه فین تک طبق آرای مردمی جایزه نهال فینتک را دریافت کرد و از ایشان تقدیر شد.