روابط عمومی موسسه دانش بنیان برکت، با توجه به نیاز مبرم بیماران مبتلا به کرونا به دستگاه های اکسیژن ساز و بای پپ (دستگاه فشار مثبت دوطرفه تنفسی)، تولید این دستگاه ها در داخل کشور و به شکل کاملا بومی در استان تهران آغاز شده است.
بر اساس این گزارش، دستگاه اکسیژن ساز یکی از مهمترین تجهیزات برای اکسیژن رسانی به بیماران مبتلا به کرونا است. همچنین دستگاه بای پپ (دستگاه فشار مثبت دوطرفه تنفسی) نیز برای بیماران مبتلا به کرونایی استفاده میشود که ریههایشان از کار افتاده یا به شدت ضعیف شده است. این دستگاه علاوه بر اکسیژنرسانی، به طور خودکار عمل دم و بازدم را هم انجام میدهد و در واقع به جای ریه بیمار عمل میکند.
لازم به ذکر است، در بیماری کرونا سطح اکسیژن خون پایین میآید و فرد با مشکلات تنفسی مواجه میشود. در این مرحله لازم است که عمل اکسیژن رسانی به بیمار با دستگاه انجام شود.
نیاز مبرم بیماران کرونایی به دستگاه اکسیژن ساز و ایجاد مشکلاتی که برای تولید کمپرسور این دستگاه در خارج کشور ایجاد شده بود، موسسه دانش بنیان برکت ستاد اجرایی فرمان امام را بر آن داشت تا با سرمایهگذاری، فرآیند تولید این دستگاه را در داخل و به شکل صد در صد بومی آغاز کند.
در همین راستا، شرکت زیست تجهیز دانش پویا با حمایتها و سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد ریالی موسسه دانش بنیان برکت تولید دستگاههای اکسیژن ساز را آغاز کرده است. این شرکت به شکل شبانهروزی و در سه شیفت کاری مشغول تولید دستگاه اکسیژن ساز است. قیمت دستگاههای اکسیژنساز داخلی بین ۲ تا ۳ میلیون تومان ارزانتر از نمونههای معمولی خارج تمام میشود.
موسسه دانش بنیان برکت همچنین برای تامین دستگاههای بای پپ (دستگاه فشار مثبت دوطرفه تنفسی) مورد نیاز بیماران کرونایی، علاوه بر تولید ۵ عدد دستگاه در روز در شرایط فعلی، خط تولید این دستگاه را از ابتدای سال آینده به شکل صد در صد بومی در شرکت زیست تجهیز دانش پویا آغاز خواهد کرد. این دستگاه به طور کاملا بومی سازی شده و با امکانات بسیار بالاتر نسبت به نمونههای مشابه خارجی تولید خواهد شد.
گفتنی است، فعالیت شرکت زیست تجهیز دانش پویا در استان تهران با مشارکت و سرمایهگذاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای ۱۵۰ نفر را نیز به همراه داشته است.