اخبار استارتاپیاخبار سرمایه گذاری خطرپذیراخبار فین تکسرمایه گذاری خطرپذیرفین تک

سرمایه گذاری۱۱۰ میلیارد ریالی “آن” در “دونگی”

گروه کسب‌وکارهای نوین «آن» در یک قرارداد همکاری ۱۱۰ میلیارد ریال در پیلتفرم «دونگی» سرمایه‌گذاری کرد.

روز گذشته (۱۹ اردیبهشت) قرارداد سرمایه گذاری گروه کسب‌وکارهای نوین «آن» در «پلتفرم دونگی» به امضا رسید. مشکات اسدی، مدیرعامل گروه کسب‌وکارهای آن، در خصوص این سرمایه‌گذاری گفت: سرمایه گذاری های این صندوق به قصد توسعه فعالیت‌های استارت‌آپی مرتبط با کل زنجیره ارزش معدن و صنایع معدنی زیر چتر مفهوم انقلاب صنعتی چهارم است. این سرمایه‌گذاری‌ها با هدف تلفیق فناوری‌های لبه تحول دیجیتالی با صنایع معدنی که هنوز در بسیاری موارد با الگوهای سنتی اداره می‌شوند، انجام می‌شود.

او افزود: سرمایه‌گذاری روی پلتفرم دونگی تلاشی برای رسیدن به دو هدف عمده است؛ اول تامین مالی جمعی برای اکتشاف معادن کوچک و متوسط و دوم حمایت از استارت‌آپ‌های حوزه محیط‌زیست و نیروی انسانی مرتبط با صنایع و معادن. البته حوزه فعالیت‌های پلتفرم دونگی به صورت عمومی باقی خواهد ماند، ولی حوزه معدن در این پلتفرم در همکاری با گروه زرین توسعه پیدا خواهد کرد.

اسدی ادامه داد: این سرمایه‌گذاری از سوی صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر تنها به تزریق پول به یک پلتفرم محدود نمی‌شود، بلکه گروه «آن» به نمایندگی از گروه صنعتی و معدنی زرین، وظیفه بررسی، ارزیابی طرح‌ها و همکاری در نهایی‌سازی آنها، تامین ضمانت سرمایه‌گذاری در طرح‌های مرتبط و نظارت فنی و مالی آنها را نیز بسته به طرح‌ها بر عهده خواهد گرفت.

استارتاپ های حوزه تجارت و سرمایه گذاری

 

گروه کسب‌وکارهای نوین «آن» متعلق به گروه معدنی زرین است که ۹۰ معدن را در کشور در اختیار دارد. «آن» با هدف جذب و توسعه فناوری، به خصوص فناوری‌های مرتبط با زنجیره ارزش معدن تشکیل شده است.

نفیسه آزاد، مدیر سرمایه‌گذاری جسورانه آن، درباره این قرارداد گفت: اساساً استراتژی‌های سرمایه‌گذاری ما در گروه آن مبتنی بر حمایت‌های غیرمادی، خصوصاً ایجاد پیوندهای استراتژیک میان استارت آپ ها و کسب‌وکارهای متداول و بزرگ اقتصادی است. در حقیقت سرمایه مادی تنها یکی از انواع سرمایه‌گذاری است و اتفاقاً استارت آپ ها به سرمایه‌های دانشی یا نمادین یا اجتماعی برای رشد خود بیشتر از سرمایه اقتصادی نیاز دارند. در راستای این استراتژی، سرمایه گذاری در پلتفرم دونگی نیز ترکیبی از سرمایه‌گذاری نقدی و غیرنقدی است.

جعفر محمدی، مدیرعامل پلتفرم دونگی، نیز در خصوص این سرمایه گذاری جسورانه گفت: پیش‌بینی ما این است که تامین مالی جمعی در پایان سال جاری، رشد بیش از ۱۰ برابری را به نسبت سال گذشته تجربه کند. دونگی به عنوان یک پلتفرم پیشرو در تامین مالی جمعی کشور امیدوار است سهم ۲۵ درصدی فعلی خود در این بازار را تا پایان سال رشد قابل توجهی دهد تا کماکان به عنوان بازیگر جریان‌ساز این حوزه در صدر بماند.

او افزود: ایجاد پیوند بین سرمایه‌گذاران نهادی و بازار تامین مالی جمعی، ایجاد قالب‌هایی برای تسریع در تامین مالی، تعریف بازارهای خاص (Niche Market)، و بهره‌‌گیری موثرتر از رسانه‌های نوین برای فرهنگ‌سازی و توسعه بازار مهم‌ترین استراتژی‌های دونگی برای رسیدن به این اهداف است. همکاری استراتژیک با یکی از مطرح‌ترین بازیگران معدن خاورمیانه برای توسعه تامین مالی جمعی در بازار خاص معدن از نخستین خروجی‌های این راهبردهاست و سایر برنامه‌های دونگی در راستای اجرایی‌سازی این استراتژی‌ها به زودی اعلام خواهد شد.

پلتفرم دونگی متعلق به شرکت سامانه‌نگار آتنا است که پیش از این پلتفرم «مهربانه» را در حوزه تامین مالی‌های جمعی گسترده خیریه و دگردوستانه تاسیس کرده بود.

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۱ Average: ۵]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *