اخبار استارتاپی

مدیرعامل دیجی‌کالا رییس کمیسیون ریتیل انجمن تجارت الکترونیک شد

در راستای رفع موانع و چالش های حوزه خرده‌فروشی آنلاین، کمیسیون ریتیل در انجمن تجارت الکترونیک تشکیل شد.

لیمو HR

به گزارش انجمن تجارت الکترونیک، جلسه اول این کمیسیون ریتیل تک همراه با انتخابات برگزار شد و با رای اعضا، مسعود طباطبایی، مدیرعامل دیجی‌کالا، به عنوان رئیس و مسعود شاهمرادی، مدیرعامل خانومی، به عنوان نایب رئیس این کمیسیون انتخاب شدند.

اعضای کمیسیون ریتیل‌تک انجمن تجارت الکترونیک را شرکت‌هایی مانند دیجی‌کالا، تکنولایف، ترب، بانی مد، خانومی، ایمالز، باسلام و اسنپ شاپ تشکیل میدهند.

این کمیسیون رسالت خود را افزایش شفافیت و بهبود فضای خرده فروشی در کشور اعلام کرده است و تلاش آنها این است که به طور تخصصی با  قاچاق و زنجیره تامین کالاها علاوه بر ارائه ی راهکارهایی برای پیش‌برد شفافیت در اقتصاد کشور، نظارت بر شیوه اجرای قوانین و بررسی رویه‌های اجرایی برخورد شود.

قابل به ذکر است که صنعت ریتیل‌تک، به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های تجارت الکترونیک، با رشد سریع کسب‌وکارهای آنلاین و افزایش استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه خرده‌فروشی، نقش ویژه‌ای در توسعه اقتصاد کشور و همچنین اشتغال دارد. انجمن تجارت الکترونیک تهران با رویکرد تخصصی تلاش خواهد کرد تا با مشارکت در تدوین قوانین و نظارت بر مجریان نقشی فعال داشته باشد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *