آینده صنعت کشاورزی و غذا در دهه ۲۰۵۰ + اینفوگرافیک
افزایش جمعیت و تغییرات آب و هوایی در چند سال آینده تاثیرات گسترده ای روی غذا و کشاورزی خواهد داشت
اکثر گفتگوها درباره آینده کشاورزی به صورت ناموزونی در زمینه افزایش رویایی تولید غذا متمرکز شده است. به دلیل این افزایش که علت اصلی آن را افزایش جمعیت می دانند، برآورد شده است مقدار غذای لازم حدود دوبرابر مقدار تولید فعلی است. این افزایش تولید از طرفی نیز باعث افزایش تغییرات زیست محیطی می شود. علت اصلی این موضوع آن است که بدون تردید برای رسیدن به این حجم از تولید، استفاده از کودهای شیمیایی، آفتکشها و … افزایش خواهد یافت و استفاده بی رویه از این مواد تاثیرات جبران ناپذیری بر اکوسیستم این حوزه می گذارد. در این بین افرادی هم هستند که بر مسائل زیست محیطی تاکید می کنند ولی با توجه به نبود اهداف کمی دقیق می توان گفت که به اهداف محیط زیستی پایدار توجه مناسبی نمی شود.
از جمله تغییراتی که لازم است در بخش تولید و مصرف محصولات کشاورزی اتفاق بیفتد، تغییر در مناطق تولید محصولات کشاورزی و دامپروری است. در عین حال که لازم است از زمینهای بایر برای کشاورزی استفاده شود، باید استفاده از جنگلها برای کشاورزی و پرورش دام توقف یابد. در همین برهه زمانی لازم است ضایعات مواد غذایی و گازهای گلخانهای متصاعد شده از بخش کشاورزی کاهش چشمگیری پیدا کند تا عملکرد اکوسیستم بهبود چشمگیری یابد. این تغییرات به موارد اشاره شده در بالا محدود نشده و برای حفظ اکوسیستم موجود لازم است تغییرات دیگری همچون: استفاده گسترده از تکنولوژی در کشاورزی، تغییر رژیم های غذایی و … هم اتفاق بیوفتد.