اخبار استارتاپیاخبار کشاورزی

شهر یزد ؛ پایلوت طرح استفاده از استارتاپ های اقتصاد کشاورزی

عضو هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور از انتخاب استان یزد به عنوان یکی از استان‌های پایلوت و پیشرو برای اجرای طرح استفاده از استارتاپ ها در زمینه اقتصاد کشاورزی خبر داد.

لیمو HR

عضو هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی در نشست هم اندیشی ساز و کارهای ورود تعاونی ها و تشکل های روستایی و کشاورزی تحت نظارت تعاون روستایی استان یزد به حوزه کسب و کارهای الکترونیکی یا استارت آپ ها، بر لزوم حمایت از کسب و کارهای نوپا که درصدد کارآفرینی در بخش کشاورزی کشور به ویژه عرضه محصولات کشاورزی به مردم هستند، تاکید کرد.

عباس علی ابادی گفت: با عنایت به سیاست‌های کلان سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور در خصوص تکمیل زنجیره تولید تا مصرف محصولات کشاورزی و دامی از مزرعه تا سفره توسط شبکه عظیم تعاونی‌ها و اتحادیه‌های کشاورزی و روستایی و با توجه به تنوع محصولات کشاورزی و پتانسیل‌های موجود در هر منطقه و استان، در رویکردی نوین سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور در صدد استفاده بهینه و بجا از استارتاپ های موفق در کنار تعاونی ها و اتحادیه های روستایی و کشاورزی هر استان است.

علی‌آبادی یادآور شد: در این راستا، استان یزد به جهت پیشرو بودن در زمینه فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و ظرفیت های بالای علمی و لجستیکی منطقه به عنوان یکی از استان‌های پایلوت و پیشرو برای اجرای طرح استفاده از استارتاپ ها در زمینه اقتصاد کشاورزی انتخاب شده است. وی تاکید کرد: سازمان تعاون روستایی به دنبال این است که به تمامی استارتاپ های ملی در تمامی استان‌های کشور این مطلب را برساند که شبکه تعاونی‌ها و اتحادیه‌های روستایی و کشاورزی کشور با ظرفیت‌های و توانمندی‌های بالای خود در اقصی نقاط کشور آمادگی همکاری و استفاده از تجارب استارتاپ‌های موفق در بخش کشاورزی را دارد.

این مسئول در پایان نیز خاطرنشان کرد: در این راستا با برنامه‌ریزی صورت گرفته و ساز و کار طراحی شده، سازمان تعاون روستایی مدیریت حوزه تولید و تسهیل گری را بر عهده دارد و حوزه توزیع و عرضه محصولات کشاورزی در بخش‌های شهری و روستایی با حذف واسطه های متعدد توسط بخش خصوصی و استارت آپ های موفق و مورد تائید تقویت و حمایت می‌شود.

«یدالله جواد پور» مدیر تعاون روستایی استان یزد نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های بالای بخش کشاورزی و به ویژه شبکه تعاونی‌ها و اتحادیه‌های روستایی و کشاورزی استان یزد، اظهار کرد: با حضور منسجم قریب ۱۱۰ هزار نفر از کشاورزان، روستائیان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی از اقصی نقاط استان مجموعاً ۱۰۲ تعاونی و اتحادیه روستایی، کشاورزی، تولید و زنان با سرمایه‌ای قریب ۲۱۹ میلیارد ریال، ذخیره قانونی‌ای بالغ بر ۹۳ میلیارد ریال به صورت موثر و کارآمد فعالیت دارند.

وی با اشاره به اهمیت و نقش موثر استارتاپ ها به عنوان حوزه‌های نوین تجارت و بازار، از ورود تعاونی‌ها و اتحادیه‌های روستایی این استان به حوزه کسب و کارهای الکترونیکی خبر داد. جوادپور در خصوص فعالیت‌های استارتاپی انجام شده در استان یزد جهت توزیع اینترنتی میوه تنظیم بازار با همکاری سازمان تعاون روستایی، اتحادیه تعاونی‌های تولید استان و استارتاپ ها، اظهار کرد: سال گذشته با هماهنگی‌های انجام شده و کسب مجوزهای لازم با هدف رفاه حال شهروندان و دسترسی آسان به میوه تنظیم بازار در اقدامی نوآورانه و به عنوان اولین تجربه در کشور، بخشی از سهمیه میوه تنظیم بازار استان به صورت مجازی و الکترونیکی توسط یکی از استارتاپ های موفق استان ثبت سفارش و درب منزل تحویل متقاضیان شد.

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *