اخبار استارتاپیاخبار هوش مصنوعی

آغاز جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران

به گزارش اکوموتیو، مراسم افتتاحیه جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران (IAAA) با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری امروز ۲۰ تیرماه برگزار شد و بیش از صد استارتاپ در آن شرکت کردند. در این مراسم شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی، سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، و جمعی از فعالان حوزه فناوری، دانشگاهیان و علاقه‌مندان به هوش مصنوعی حضور داشتند.

ایمان کریمی، دبیر جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران، در خصوص اهمیت هوش مصنوعی گفت: «امروز به نظر می‌رسد هوش مصنوعی به جایگاه فناوری هسته‌ای رسیده است و کشورهایی که به این دانش دسترسی پیدا کنند می‌توانند آینده دنیا را رقم بزنند.»

جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران (iAAA)، یک مسابقه از سری مسابقات مسئله‌محور بنیاد ملی نخبگان در قالب طرح شهید بابایی است که با هدف آموزش و پرورش علاقه‌مندان به این فناوری در کشور، به دو شکل حضوری و غیرحضوری برگزار می‌شود. در این مسابقه، موضوعات جدی صنعت در حوزه هوش مصنوعی مطرح شده و علاوه بر پیشبرد اهداف مسابقه، چندین مسئله واقعی نیز حل می‌شود.

این مسابقه توسط آکادمی دیپ نکس ستاد علوم شناختی، آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و بنیاد ملی نخبگان برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان با استفاده از آموزش‌های غیرحضوری، مباحث کاربردی هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را فرا می‌گیرند و به صورت تعاملی روی یک مسئله واحد کار می‌کنند. افراد و تیم‌های شرکت‌کننده می‌توانند از فرصت قرار گرفتن در بین رتبه‌های برتر و سهیم شدن در جایزه بزرگ مسابقه به مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان بهره‌مند شوند.

شرکت‌کنندگان پس از یک دوره حدود سه‌ماهه آموزش و تعامل همراه با تمرین و پروژه‌های عملی، سه ماه فرصت دارند تا بر روی چالش مسابقه کار کنند و نتایج را به صورت مستمر ارائه دهند. در این مرحله، منتورها و استادان نیز در کنار شرکت‌کنندگان هستند تا عملکرد محصول و راه‌حل‌های آن‌ها را ارتقا دهند. پس از پایان مهلت حل مسئله، تمامی شرکت‌کنندگان در مرحله عملی ارزیابی می‌شوند و در نهایت وارد مرحله داوری خواهند شد. در این مسیر، تیم‌ها بر اساس شاخص‌های مختلف امتیاز کسب می‌کنند و نتیجه نهایی توسط داوران اعلام خواهد شد.

از مزایای شرکت در این رویداد می‌توان به فرصت کسب جایزه ۶۰۰ میلیون تومانی، امکان استخدام افراد و تیم‌های برتر، امکان سرمایه‌گذاری روی تیم‌های برگزیده، توسعه مهارت‌های نرم و توانایی کار تیمی، تجربه حل مسئله در زمینه هوش مصنوعی، کسب امتیاز نخبگی در قالب طرح شهید بابایی برای سه تیم برتر، ارزیابی پیوسته شرکت‌کنندگان و ارائه پروفایل شخصیتی و فنی، و گذراندن دوره کارآموزی تحصیلی در یک شرکت دانش‌بنیان معتبر اشاره کرد.

آموزش تخصصی هوش مصنوعی و کاربرد آن در حوزه‌های مختلف، راهبری تیم‌های برتر برای عملیاتی کردن پروژه‌ها و راه‌اندازی کسب‌وکار، و اعطای گواهینامه معتبر شرکت در دوره از طرف آکادمی و بنیاد ملی نخبگان از دیگر مزایای شرکت در مسابقه ملی هوش مصنوعی است.

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *