اخبار استارتاپی

تأسیس صندوق مشترک استانی برای اجرای طرح های دانش بنیان دانشگاه آزاد

مدیرکل دفتر برنامه و بودجه و مدیران مالی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تاکید بر هدفمندی تحقیقات مبتنی بر طرح پایش در بودجه ۹۸، از تأسیس صندوق مشترک استانی برای اجرای طرح‌های دانش بنیان خبر داد.

لیمو HR

دکتر حسین بدیعی امروز در نشست هماهنگی پیش‌بینی بودجه مبتنی بر برنامه عملیاتی سال ۱۳۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی که در سازمان مرکزی برگزار شد، با بیان اینکه بودجه‌بندی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کار انفرادی نیست، گفت: روسای واحدها باید به درستی برنامه‌ریزی داشته باشند و با کمک مدیران مالی و اشراف کامل به موضوعات، بودجه بندی را انجام دهند.

دکتر بدیعی با اشاره به اینکه در دو سال اخیر بودجه مبتنی بر برنامه‌های عملیاتی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی پیش‌بینی می‌شود، اظهار کرد: در بودجه‌بندی باید توسعه پایدار دانشگاه، افزایش کیفیت آموزشی و پژوهشی، توانمندسازی منابع انسانی و جذب نخبگان در نظر گرفته شود.

مدیرکل دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: تأکید دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای بهره‌وری است که به این منظور باید ضمن استفاده بهینه از امکانات موجود و مدیریت هزینه‌ها از ظرفیت‌های بدون استفاده دانشگاه نیز بهره برد.

وی با تأکید بر توسعه امور پژوهشی و هدفمند کردن تحقیقات مبتنی بر طرح پایش آزاد، خاطرنشان کرد: تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی نیز باید در اولویت قرار گیرد.

دکتر بدیعی از تأسیس صندوق مشترک استانی خبر داد و افزود: با تأسیس این صندوق واحدهای دانشگاهی می‌توانند در صورت بروز مشکل در اجرای طرح‌های دانش بنیان از ذخایر صندوق استفاده کنند.

تعیین تکلیف طرح‌های مشارکتی دانش بنیان

دکتر اقبال شاکری، رئیس حوزه عمرانی، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست در خصوص انواع منابع تأمین اعتبار در واحدهای دانشگاهی گفت: شهریه، اخذ تسهیلات، دریافت هبه و یا وقف، مشارکت و سرمایه‌گذاری خارج از دانشگاه، صندوق توسعه استان و فروش و یا تبدیل به احسن دارایی‌ها از راه‌های کسب منابع تأمین اعتبار است.

دکتر پیام نجفی، مدیرکل امور اقتصادی دانش بنیان و سرمایه گذاری دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در این نشست با تأکید بر ضرورت ارائه آمارهای شفاف و دقیق در زمینه اقتصاد دانش بنیان از سوی واحدهای دانشگاهی گفت: برنامه‌های درآمدزایی باید با اتکاء بر فعالیت‌های دانش بنیانی و بکارگیری ظرفیت‌های منطقه‌ای در حوزه درآمدزایی و اقتصاد دانش بنیان ارائه شوند.

وی بر تشکیل جلسات شورای اقتصاد دانش بنیان و تعیین تکلیف طرح‌های مشارکتی دانش بنیان تأکید کرد و افزود: به کمیسیون دائمی در استان‌ها جهت تصویب طرح‌های مشارکتی تفویض اختیار شده است.

دکتر نجفی ادامه داد: به زودی صندوق‌های مالی تأسیس می شود و باید واحدهای دانشگاهی در این صندوق مشارکت داشته باشند.

مدیرکل امور اقتصادی دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: تمامی ظرفیت‌های مالی در واحدهای دانشگاهی باید به کار گرفته شوند و کارگاه‌های آشنایی با فرآیندهای دانش‌بنیان برای رؤسا، معاونان و مدیران واحدها برگزار شود.

وی با بیان اینکه مدیران مالی جهت تفکیک درآمدهای پژوهشی باید توجیه شوند، گفت: ایجاد نمایشگاه دائمی فن بازار و مشارکت جدی واحدها در نمایشگاه از ضرورت‌هاست.

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
منبع
ایسنا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *