اخبار استارتاپیاخبار سرمایه گذاری خطرپذیر

اختتامیه رویداد کافه سرمایه در صندوق نوآوری و شکوفایی

کافه سرمایه محلی برای ارتباط گیری میان سرمایه گذاران و استارتاپ ها به منظور جذب سرمایه است.

لیمو HR

در این رویداد که به همت سامانه تامین مالی و سرمایه گذاری کارن کراد و در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، ۲۶ استارتاپ با بیش از ۷۰ سرمایه گذار مذاکره کردند. اکثر سرمایه گذاران از نوع سرمایه گذاران خطر پذیر (vc) و سرمایه گذاران خطر پذیر شرکتی (cvc) بودند ولی سرمایه گذاران فرشته (angel) هم در این برنامه حضور به هم رسانده بودند. از بین سرمایه گذاران شرکت کننده می توان به: مرکز نوآوری بانک تجارت، هاب، تلاش گران اقتصاد پایدار، سازمان اوقاف و امور خیریه، پرشین داروی البرز، صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، فناپ، صندوق زیست فناوری و رفاتک اشاره کرد.

در برنامه اختتامیه این رویداد که در تاریخ ۳۱ شهریور ماه در محل صندوق برگزار شد، ابتدا علی عمیدی، مدیرعامل سامانه تامین مالی کارن کراد به تبیین مراحل رویداد کافه سرمایه پرداخت. وی روند تشکیل جلسات کافه سرمایه را اینگونه شرح داد: این رویداد از الکامپ سال قبل شروع به کار کرد.

سپس در نمایشگاه های اینوتکس و الکامپ امسال نیز این رویداد جلسات خود را ادامه داد و در این رویداد که پنجمین کافه سرمایه برگزار شده توسط این سامانه است، ۱۲۵ تیم استارتاپی در سامانه ثبت نام کرده بودند که پس از فیلتر شدن، تعداد آنها به ۲۶ تیم رسید. سپس شرح فعالیت تیم ها به اطلاع سرمایه گذاران عضو در سامانه کارن کراد رسید و ۳۵۸ جلسه برای مذاکره بین سرمایه گذاران و استارتاپ ها ست شد.

در ادامه مراسم اختتامیه دکتر سیاوش ملکی‌فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی به تبیین نحوه شکل گیری صندوق و سیاست‌های کلی آن پرداخت. وی هدف اولیه صندوق را حمایت مالی شرکت های دانش بنیان تایید شده توسط معاونت علمی بیان کرد. وی در ادامه افزود: برای حمایت از استارتاپ ها صندوق در سه مرحله برای آنها برنامه دارد. در مرحله رشد اولیه استارتاپ ها که معمولا در شتاب دهنده ها قرار دارند، صندوق به شتاب دهنده های دانش بنیان کمک مالی می‌کند.

در مرحله بعد، تعدادی صندوق پژوهش و فناوری از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی تعیین شده اند که استارتاپ ها می‌توانند از طریق یکی از این صندوق ها اقدام به جذب سرمایه نمایند. در آخرین مرحله رشد استارتاپ ها نیز تعدادی صندوق جسورانه بورسی تاسیس شده است که استارتاپ ها در می‌توانند از آنها تامین سرمایه انجام دهند.

از دیگر سخنرانان این اختتامیه می‌توان به دکتر علیرضا دلیری، معاون توسعه، مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جناب آقای افشین کلاهی رییس هیات مدیره مجمع تشکل‌های دانش بنیان اتاق بازرگانی ایران و جناب آقای محمدباقر اثنی عشری رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور اشاره کرد.

 

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *