اخبار استارتاپیکارآفرینی و استارتاپ

۴۵۰ شرکت دانش بنیان در عرصه هوایی فعالیت دارند

معاون علمی و فناوری با بیان اینکه ۴۵۰ شرکت دانش بنیان در زمینه صنعت هوایی کار می کنند، گفت: استانداردهای بین المللی به این شرکتها از سوی سازمان هواپیمایی اعطا می‌شود.

لیمو HR

سورنا ستاری در نشست مدیران عامل شرکتهای هوایی و دانش بنیان های فعال در زمینه صنعت هوایی که در محل سازمان هواپیمایی کشوری برگزارشد گفت: یک زمانی تصور می شد که مفهموم «توسعه» سخت افزاری است از این رو اقدام به توسعه کارخانه ها شد ولی بعد از مدتی به این نتیجه رسیدیم که مفهوم توسعه مفهومی مبتنی بر نرم افزار است اما اکنون به این مهم رسیدیم که مفهوم توسعه مفهوم فرهنگی دارد.

معاون علمی و فناوری با تاکید بر اینکه در حوزه فناوری هم ارتقای فرهنگ مهم است گفت: یعنی باید از همه بخواهیم تا توسعه در فناوری ایجاد شود و اگر این اراده وجود داشته باشد می توانیم در همه بخش ها از توان شرکتهای دانش بنیان بهره ببریم. وی با تاکید بر اینکه با فرهنگ‌سازی می توانیم از محصولات داخلی استفاده کنیم، گفت: بدین واسطه قادریم با تکیه بر دانش بومی و علم فارغ التحصیلان دانشگاهی و شرکتهای دانش بنیان محصولات فناورانه تولید کنیم.

معاون علمی و فناوری با اشاره به توسعه هوانوردی عمومی در کشور گفت:باید به شرکت‌هایی که در بخش MRO (مراکز ارائه خدمات تخصصی هوایی) فعالیت می کنند و شرکت‌هایی که در حوزه ساخت هواپیما وارد شده اند به این دیدگاه نگاه کرد که این شرکتهای بزرگ در آینده دستاوردهای مهمی را تولید می کنند. وی افزود تولید هواپیمای بیست نفره از جمله زمینه ها است که شرکتهای دانش بنیان می‌توانندبه آن ورود کنند؛ این اقدام باعث ایجاد اقتصاد هوایی می شود.

وی با اشاره به برنامه معاونت در زمینه ساخت تسترهای سیویل گفت: این برنامه با بخش خصوصی اجرایی می شود و ما آمادگی داریم که هر کمکی که لازم باشد ارائه دهیم و حمایت‌هایی همچون معافیت های مالیاتی، اعطای وام و… را داشته باشیم. وی ادامه داد: از سوی دیگر انتظار داریم تا نهادهای مرتبط از توانمندی شرکتها دانش بنیان استفاده کنند. وی گفت در حال حاضر ۴۵۰شرکت دانش بنیان در حوزه هوایی مشغول فعالیت هستند.

ستاری در جمع خبرنگاران نیز گفت: یکی از بخش های مهم توسعه شرکتهای دانش بنیان حوزه هوایی است. این بخش مهم به همکاری سازمان هواپیمایی کشوری نیاز دارد که با رعایت همه استانداردهای حوزه هوایی توسعه بخش هوایی را داشته باشیم. معاون علمی و فناوری گفت: خوشبختانه همه اقدامات لازم برای توسعه صنعت هوایی در حال اجرا است.

ستاری افزود: قرار است در کلیه حوزه های هوایی شرکتهای دانش بنیان مشارکت کنند ولی این ملزم به این است که سازمان هوایی استاندارد های هوایی را به شرکتها اعلام کند. معاون علمی و فناوری ادامه داد: معاونت علمی به شرکت ها کمک می کند تا استانداردها را در حوزه های فنی و قطعه سازی اخذ کنند.

وی درخصوص اخذ استانداردهای بین المللی قطعات هوایی گفت: اخذ استاندارد بین المللی برای قطعات هوایی همانند سایر حوزه ها همچون صنعت نفت، در قالب گواهی انطباق اعطا می شود. این گواهی انطباق نسبت به استاندارد های بین المللی به محصولات اعطا می شود. به گفته معاون علمی، این استاندارد با همکاری سازمان هواپیمایی کشوری اعطا می شود.

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
منبع
مهر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *