اخبار استارتاپی

شرکت‌های دانش‌بنیان پارسال ۴۵۰ میلیون دلار محصول صادر کردند

معاون علمی‌وفناوری رئیس جمهوری، از تمرکز بر حوزه‌ی صادرات محصولات دانش‌بنیان، با رعایت استانداردهای جهانی سخن گفت.

لیمو HR

معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهوری گفت: ارزش محصولات صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، در پایان سال گذشته به ۴۵۰ میلیون دلار رسید.

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، روز شنبه در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌ی همکاری شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بسیار نوپا هستند و برای نخستین بار موفق شدیم با استانداردهای جهانی، پنج دارو در روسیه و یک دارو را برای عرضه در اروپا به ثبت برسانیم.

معاون رئیس جمهوری بیان کرد: هم‌اکنون متخصصان ایرانی در حوزه‌های مختلف در بومی‌سازی فناوری‌های جدید، اقدامات خوبی را آغاز کرده‌ اند و یک شرکت دانش‌بنیان که چهار سال پیش، کار خود را در زیر پله آغاز کرده بود سال گذشته موفق به صادرات ۶ هزار میلیارد تومان محصولات پیشرفته‌ی علمی شد.

او اظهار کرد: این در حالی است که، برخی شرکت‌های ما آرزوی صادرات ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان محصولات خود را به خارج از کشور داشتند و بسیاری از نسل جدید کارآفرینان، از بین جوانان کمتر از ۳۰ سال هستند.

ستاری یادآور شد: در حوزه‌ی صادرات محصولات دانش‌بنیان و پیشرفته، ما باید رعایت استانداردهای جهانی را جدی بگیریم و با نوآوری ایده‌های جوانان، خود را در این عرصه همواره تشویق کنیم.

معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهوری، با اشاره به سابقه‌ی طولانی صنعت هوانوردی در ایران گفت: صنعت هوایی ایران در سال ۱۳۰۱ با راه‌اندازی فرودگاه قلعه مرغی شکل گرفت و در زمان جنگ سرد شرق و غرب، ایران بخشی از این جنگ بود و زمانی که جنگ تحمیلی آغاز شد ما تازه متوجه شدیم که در این عرصه، ما هیچ موردی نداریم.

او خواستار بومی‌سازی دانش صنعت هوانوردی در کشور شد و گفت: متاسفانه فرهنگ اتکا به درآمدهای نفتی، اقتصاد بدون زحمت را برای ما به ارمغان آورد و این مساله، اخلاق زشتی را در کشور رایج کرد و ما فکر می‌کنیم که همه‌چیز را با درآمدهای نفتی می‌توان خرید کرد.

ستاری گفت: کارآفرینان و دانشمندان، خریدنی نیستند بلکه ساختنی هستند و باید تلاش کنیم با سرمایه‌گذاری روی منابع انسانی خود در عرصه‌های مختلف، فناوری‌های جدید را بومی‌سازی کنیم.

معاون علمی‌ و فناوری رئیس‌ جمهوری در حاشیه‌ی نمایشگاه دستاوردهای فناوری‌های فرودگاهی و ناوبری هوایی در جمع خبرنگاران بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه‌ی صنعت هوانوردی، باید بتوانند تاییدیه‌ی فنی محصولات خود را از سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه‌های کشور دریافت کنند.

ستاری اظهار کرد: با امضای این تفاهم‌نامه با شرکت فرودگاه‌های کشور، زمینه‌ی اشتغال بیشتری برای جوانان متخصص ایرانی فراهم شد تا شاهد عرضه‌ی بیشتر محصولات تک، توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در این بخش در کشور باشیم.

معاون رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت: خوشبختانه در این نمایشگاه، شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در عرصه‌ی صنعت هوایی حضور دارند و با امضای این تفاهم‌نامه، همکاری‌های دو طرف در این بخش به‌صورت جدی دنبال خواهد شد.

او تاکید کرد: صنعت هوایی و هوانوردی، همواره در لبه‌ی آخرین فناوری‌های جهان قرار دارد و پیشرفت در این زمینه می‌تواند سرریز تکنولوژی‌های کشور را در این بخش به سایر بخش‌ها منتقل کند.

به گزارش اکوموتیو، هم‌زمان با امضا این تفاهم‌نامه، نمایشگاه دستاوردهای فناوری فرودگاهی و ناوبری هوایی کشور در حوزه‌های مخابراتی، ارتباطات و ناوبری هوایی، کنترل ترافیک هوایی، مدیریت بحران، تجهیزات و سامانه‌های فرودگاهی در شرکت فرودگاه‌های کشور آغاز به‌کار کرد.

در این نمایشگاه، آخرین دستاوردهای فناوری، فرودگاهی و ناوبری هوایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و شرکت‌های وابسته، درمعرض بازدید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

سامانه‌ی ذخیره‌ساز اطلاعات (SAN) برای فرودگاه‌ها، راه‌اندازی و بهینه‌سازی و به‌روزرسانی سامانه‌ی تلفن‌های آی‌پی در فرودگاه‌های سراسر کشور و حراست مرکزی، راه‌اندازی و بهینه‌سازی زیرساخت‌های شبکه‌ی هوانوردی، راه‌اندازی شبکه و سرورها و بهسازی زیرساخت‌های شبکه‌ی هوانوردی، جابه‌جایی مرکز داده در شش فرودگاه، بهینه‌سازی ابنیه‌ی مرکز داده‌ها، راه‌اندازی passive تجهیزات زیرساخت، راه‌اندازی نقاط کاربری سرورهای مالی، راه‌اندازی پروژه‌ی سامانه‌ی اتوماتیک و یکپارچه‌ی اطلاعات پرواز کشوری، سامانه‌ی محاسبه‌ی عوارض فرودگاهی، سامانه‌ی طرح پرواز الکترونیک و سامانه‌ی احراز هویت مسافرین در ترمینال‌های فرودگاه‌های کشور در این نمایشگاه عرضه شده است.

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
منبع
ایرنا
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *