اخبار استارتاپی

صاحبان کسب‌وکارهای مجازی بیمه‌ی تامین اجتماعی می‌شوند

معاون بیمه‌ی سازمان تامین اجتماعی گفت: سازمان تامین اجتماعی با توجه به سال حمایت از کالای ایرانی، برنامه‌هایی برای حمایت از فعالان عرصه‌ی فضای مجازی و شرکت‌های نوپا هم‌چون استارت‌آپ‌ها طراحی کرده است.

لیمو HR

معاون بیمه‌ی سازمان تامین اجتماعی گفت: امکاناتی فراهم شده است که صاحبان کسب‌و‌کارهای عرصه‌ی فضای مجازی و حتی بازی‌های رایانه‌ای می‌توانند بیمه‌ی تامین اجتماعی شوند.

محمدحسن ‌زدا با اعلام این خبر اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی با توجه به سال حمایت از کالای ایرانی، برنامه‌هایی برای حمایت از فعالان عرصه‌ی فضای مجازی و شرکت‌های نوپا هم‌چون استارت‌آپ‌ها طراحی کرده است تا بتواند خدماتی نیز به این افراد ارائه دهد.

زدا ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی نمی‌تواند در قبال درخواست‌های شاغلین کسب‌و‌کارهای مرتبط با استارت‌آپ‌ها و آینده‌ی نیروی کار شاغل و خانواده‌ی آنان در این حوزه بی‌تفاوت باشد؛ به همین منظور مذاکراتی با تعدادی از شرکت‌های بزرگ مرتبط با حوزه‌ی استارت‌آپ‌ها داشته است که در چارچوب این مذاکرات تلاش می‌شود شاغلان در این نوع کسب‌و‌کارها با استفاده از بیمه‌های توافقی از خدمات سازمان تامین اجتماعی بهره‌مند شوند.

او تصریح کرد: از آن‌جا که سازمان تامین اجتماعی، اطلاعات درستی از فعالان عرصه‌ی فضای مجازی در اختیار ندارد، در صورتی که این افراد شناسایی و اطلاعات آن‌ها در اختیار تامین اجتماعی قرار گیرد، این سازمان می‌تواند به صورت نامحدود این افراد را بیمه کند.

معاون بیمه‌ی سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: در صورتی که این افراد، پس از شناسایی به تامین اجتماعی معرفی شوند، در قالب بیمه‌های توافقی با آن‌ها کار خواهیم کرد.

معاون بیمه‌ی سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: به عنوان نمونه در یکی از استان‌های کشور، کانونی برای بازی‌های رایانه‌ای راه‌اندازی شد و از آن‌جایی که بیشتر این افراد در خانه فعالیت دارند، قرار شد آن‌هایی که در خانه در فضای مجازی فعالیت دارند، از طریق این کانون شناسایی و به سازمان تامین اجتماعی معرفی شوند تا تحت پوشش خدمات بیمه‌ای قرار گیرند.

او تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی برای این افراد به صورت فردی، بدون فعالیت در کارگاه یا بدون کد کارگاهی، بیمه‌ی توافقی برقرار می‌کند.

زدا ادامه داد: مشکلی که درخصوص کسب‌و‌کارها در حوزه‌ی فضای مجازی داریم، این است که اتحادیه‌ی فروشگاه‌های مجازی، مجمع امور صنفی کشور و برخی استارت‌آپ‌ها مدعی هستند که خودشان بنیان‌گذار تشکیل این گروه‌ها هستند؛ از آن‌جا که مایلیم همه‌ی این افراد را تحت پوشش قرار دهیم، سعی می‌کنیم کسب‌و‌کارهایی را که دامنه‌ی پوششی آن‌ها وسیع‌تر است، به عنوان صنف بپذیریم و بیمه کنیم.

او گفت: به دلیل این‌که هنوز شرکت‌هایی مانند استارت‌آپ‌ها نوپا هستند و تشکیلات صنفی ندارند، برای آن‌ها تفکیک قائل نشده‌ ایم؛ چراکه معتقدیم استارت‌آپ‌ها به شدت در حال گسترش هستند و این باعث خوشحالی ما است زیرا سازمان تامین اجتماعی می‌‎تواند به فعالان این عرصه خدماتی را ارائه دهد.

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *