فناوری حقوقی

گزارش وینداد: بازار خدمات حقوقی کسب‌وکار در ایران ۱۵ هزار میلیارد تومان است

مرور 5 سال فعالیت وینداد بیانگر آن است که این استارتاپ فناوری حقوقی توانسته به رشد 2‌برابری سالانه دست پیدا کند.

لیمو HR

گزارش عملکرد وینداد با بیان اینکه در سال ۲۰۲۲ بیش از ۱۰ درصد بازار خدمات حقوقی دنیا به‌شکل آنلاین بوده، اعلام کرده است این خدمات در ایران یک بازار پانزده میلیارد تومانی دارند. این استارتاپ حوزه فناوری‌های حقوقی همچنین اعلام کرد به رهبر این حوزه در بازار ایران تبدیل شده و بیش از ۴۵ هزار کاربر ثبت‌نامی دارد.

وینداد به‌عنوان استارتاپ حوزه فناوری‌های حقوقی که از سال ۱۳۹۶ کار خود را آغاز کرده است، با اشاره به رشد ۲‌ برابری سالانه خود، در گزارش سالانه خود تأکید کرد که بازار خدمات حقوقی کسب‌وکار در ایران ۱۵ هزار میلیارد است که بیش از ۸ هزار شرکت دانش‌بنیان را هم شامل می‌شود.

از آغاز فعالیت تیم ۶‌نفره تا تأسیس پلتفرم مدیریت فرایندهای حقوقی

وینداد با انتشار گزارش عملکرد خود که نگاهی به ۵ سال فعالیت این استارتاپ از سال ۱۳۹۶ تا شهریور‌ماه ۱۴۰۱ دارد، مسیر عملکرد خود را شرح داده است. براساس نمودار عملکرد این استارتاپ حوزه فناوری‌های حقوقی که سال ۹۶ با تیمی ۶‌نفره فعالیت خود را آغاز کرد، وینداد بعد از اسفندماه ۹۶ سایت خود را راه‌اندازی نمود و از اردیبهشت‌ماه ۹۷ نیز خدمات مشاوره‌ای خود را راه‌اندازی کرد.

این استارتاپ حوزه فناوری‌های حقوقی، طی فعالیت خود، خدمات تنظیم و بررسی اختصاصی قراردادها، خدمات تنظیم اوراق قضایی، افزایش تعداد نمونه قرارداد به ۴۰ عدد، سرمایه‌گذاری شرکت اسمارتاپ در وینداد، راه‌اندازی خدمات ثبت برند آنلاین با گارانتی بازگشت وجه، تأسیس پلتفرم امضا الکترونیک وین‌ساین و مواردی دیگر را طی این ۵ سال تجربه کرد و در شهریورماه ۱۴۰۱ توانست پلتفرم مدیریت فرایندهای حقوقی (ELM) وین‌ساین را تأسیس کند.

وینداد در‌واقع ۶ حوزه، «مالکیت فکری»، «قراردادها، اسناد حقوقی، اوراق قضایی»، «تأسیس، تغییرات و دریافت مجوزهای شرکت»، «ابزارهای کاربردی آنلاین وینداد»، «مشاوره حقوقی تخصصی» و همچنین اشتراک حقوقی نامحدود را در چهارچوب خدمات خود به کاربرانش ارائه می‌دهد.

از سویی دیگر، «امضا الکترونیک» و همچنین «پلتفرم مدیریت فرایندهای حقوقی» نیز در گروه خدماتی است که وین‌ساین ارائه می‌دهد. گسترش فعالیت وینداد طی ۵ سال فعالیت این استارتاپ در بررسی نمودار فعالیت آن مشهود است. این استارتاپ توانسته با جذب سرمایه در زمان‌های مناسب و همچنین ارائه محصول در زمان مناسب مسیر رو‌به‌رشدی را طی کند.

رشد ۲‌‌برابری سالانه وینداد

وینداد در بخش گزارش عملکرد سالانه خود با اشاره به اینکه ۴۵ هزار کاربر ثبت‌نامی دارد و ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار بازدید از سایت را در کارنامه خود ثبت کرده و همچنین اشاره به ۲۰ هزار درخواست خدمات حقوقی در این پلتفرم، از رشد ۲‌برابری سالانه خود خبر داده است.

همچنین وین‌ساین نیز با ۴۰ هزار کاربر ثبت‌نامی، ۱۰۰ هزار صفحه قرارداد امضا‌شده و ۳۰ هزار احراز هویت انجام‌شده توسط این پلتفرم، اعلام کرده است که با این میزان از سرویس‌دهی توانسته از نابودی و قطع بیش از ۱۵ درخت جلوگیری کند.

وینداد همچنین در گزارش عملکرد خود با تأکید بر اینکه بیش از ۲۰ صنعت مختلف از خدمات و سرویس‌های این پلتفرم استفاده می‌کنند، اعلام کرده است که کسب‌وکارهای حوزه فناوری نرم‌افزار و فناوری اطلاعات، تولید و صنایع و همچنین فین‌تک سه گروه اصلی کسب‌وکارهایی هستند که از وینداد خدمات دریافت می‌کنند.

در همین راستا، نکته جالب‌توجه این است که بیش از ۴۸ درصد از مشتریان وینداد از اشتراک حقوقی نامحدود این پلتفرم استفاده می‌کنند. سرویس تنظیم و بررسی اختصاصی وینداد هم توانسته است سهم ۱۶.۹‌ درصدی را به خود اختصاص دهد. درنهایت سومین سهم قابل‌توجه با ۱۴.۵ درصد نیز به سرویس نمونه قراردادها رسیده است.

از سویی دیگر، وینداد در گزارش خود تأکید کرده است که استفاده از سرویس این پلتفرم منجر شده تا کاربران وینداد ۳۰ میلیارد تومان در هزینه‌های قانونی و حقوقی خود صرفه‌جویی کنند.

وینداد در یکی دیگر از نمودارهای گزارش خود با اشاره به رشد قابل‌توجه این پلتفرم از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱، اعلام کرده است که این پلتفرم توانسته به رشد ۱۷۰‌ درصدی مرکب سالانه دست پیدا کند.

براساس نمودارهای زیر، درخواست اختصاصی قرارداد در وینداد با رشد ۲۰۰‌ درصدی و خرید نمونه قرارداد با رشد ۴۰۰‌ درصدی همراه بوده است. رشد قابل‌توجه وینداد در این حوزه‌ها بیانگر آن است که این پلتفرم توانسته در راستای ترند تکنولوژی فناوری با سرعت مناسب حرکت کند.

جالب است که براساس گزارش وینداد، کاربران آن بیشتر مردان هستنند و زنان بیش از ۳۵ درصد از تعداد کل کاربران این استارتاپ فناوری حقوقی را به خود اختصاص داده‌اند. همچنین نمودار بازه سنی کاربران وینداد نشان می‌دهد افراد ۲۵ تا ۳۴ نزدیک به ۴۰ درصد از کاربران وینداد هستند.

گزارش سالانه وینداد در بخش دیگری با اعلام اینکه این پلتفرم ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار بازدیدکننده منحصربه‌فرد در کل ایران دارد، بیان کرده است که وینداد، کاربرانی از ۲۰۰ شهر سراسر ایران دارد و براین‌اساس تمامی کشور را در حوزه کاری خود پوشش خدمات می‌دهد.

وینداد در بخش دیگری از گزارش عملکرد سالانه خود با اشاره به اینکه ۷۵ هزار دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی داده، اعلام کرده که در این بین ۴۰۰ جلسه مشاوره حضوری نیز برگزار شده است. مهم‌ترین موضوعات حقوقی مشاوره داده شده به کاربران را قرار داد با سهم ۲۲.۹ درصد، قانون کار با سهم ۱۲ درصد و راه‌اندازی کسب‌وکار با سهم ۹.۶ درصد عنوان کرده است.

فرهنگ‌سازی و آموزش در وینداد

وینداد در بخش دیگری از گزارش خود با تأکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی و آموزش در وینداد به شرح فعالیت‌های خود در حوزه فرهنگ‌سازی پرداخته است. در این راستا، مجله حقوقی وینداد بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار مقاله حقوقی منتشر کرده و بیش از ۳ هزار پرسش و پاسخ طرح کرده است.

همچنین وینداد آکادمی بیش از ۵۰ وبینار و کارگاه آموزشی برگزار کرده که بیش از ۳ هزار شرکت‌کننده در این وبینارها حاضر شده‌اند و همچنین انتشار ۷ کتاب الکترونیکی آموزشی در این حوزه منتشر کرده که بیش از ۲۵ هزار دانلود داشته است.

وینداد از سویی دیگر در گزارش خود با توضیح درباره خبرنامه آموزشی این استارتاپ حوزه فناوری حقوقی، اعلام کرده خبرنامه آموزشی و ایمیل هفتگی آن برای ۳۰ هزار مشترک ایمیل ارسال می‌شود؛ تاکنون نیز بیش از یک میلیون ایمیل خبرنامه توسط خبرنامه آموزشی وینداد ارسال شده است.

وینداد در بخش پایانی گزارش سالانه خود با اشاره به اینکه ارزیابی موشکافانه حقوقی کسب‌وکارها یکی دیگر از خدمات وینداد است اعلام کرده در این ارزیابی تمامی ساختارهای حقوقی و قانونی کسب‌وکار ارائه می‌شود. همین موضوع در مرحله اول می‌تواند ریسک کسب‌وکار را شناسایی کند و در مرحله بعد می‌تواند استراتژی برای فرایندهای حقوقی و آینده کسب‌وکار باشد.

موضوعاتی که در جدول بالا به آن‌ها اشاره شده است، ازجمله ساختارهای حقوقی حاکمیت شرکتی، قرارداد و اسناد حقوقی، مجوزها، وضعیت امور ثبتی و مواردی از این دست در این سرویس وینداد مورد تحلیل و بررسی کامل قرار می‌گیرند.

وینداد با گزارش عملکرد سالانه خود که با تمرکز بر ۵ سال فعالیت این استارتاپ حوزه فناوری حقوقی تدوین و تنظیم شده، شاخص‌های اصلی عملکرد خود را تشریح کرده و توانسته است خود را هم‌راستا با ترند جهانی پیش ببرد.

به این مطلب چه امتیازی می دهید ؟
[Total: ۰ Average: ۰]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *